♔Home |▲pollo



Lifeless

So ,macam biasa lahh life lepas SPM ni makin membosankan bukan makin menyeronokkan .biasa lah jadi penganggur kan haha nak balik Johor kawan-kawan semua dah merantau ,malas nak balik dah .bawak lah diri ke KL ni hah ,lagi bosan sebenarnya duduk sini .habis nak buat macam mana .bila duduk Batu pahat bosan ,duduk damansara bosan semua bosan ,mungkin aku ni layak duduk dekat dalam hutan haha act baru balik dari holiday di langkawi ,tapi malas nak update dekat blog ,apa-apahal mari lah terjah Facebook/nursuhailamanaf :) gambar sudah pun di upload tapi tak kesemuanya sebab banyak sangat :) in sha Allah next trip ke Bandung tahun depan .azam tahun depan ?setiap tahun aku berazam tapi tak pernah menjadi hahaha okay azam jugak lahh ,Tahun 2013 akan jadi lebih baik dari tahun 2012 ,hidup berdikari ,jadi seorang yang matang ,cari matlamat hidup ,bekerja keras ,paling penting lesen kereta bagi lepas and cari kerja .pening pun ada bila cerita pasal kerja ,nenek aku suruh kerja dekat KL ni ,peluang bekerja tu memang banyak tapi nak ke tempat kerja setiap hari tu jadi problem sebab aku malas nak jalan jauh-jauh naik rapid kl nya lain ,naik train nya lain .macam nak kerja dekat Johor jee ,tengok lahh macam mana nanti .sekarang ni tidur makan tengok tv tidur makan and blablabla tunggu duit jatuh dari langit .tutup cerita pasal kerja ,nak bagitahu new year 31/12 ni birthday aku ,so yang terbaca blog ni paham-paham lahh ye hahah okay aku saje jee main petik-petik jee ni act aku malas nak update di sebabkan dah besawang blog ni aku terpaksa update .salam sejahtera ,ada jodoh jumpa lagi :)