♔Home |▲pollo



12/11/12
Hello fellas !rasa macam dah lama sangat tak update blog ni .takda idea and takda cerita yang menarik yang dapat aku kongsi kan.tapi hari ni ada cerita menarik hehe aku nak kongsi cerita ni dengan semua ,happy sangat :)
tak tahu dari mana yang boleh saya mula .okay mula dari pagi ,bangun tidur dalam pukul 11 and ambil towel pergi mandi .siap-siap nak keluar makan dengan mak and kakak .okay after pergi makan teman mak shopping sikit dekat Carrefour ,dia beli baju untuk wedding abang sedara aku pada 2 hb 12 kira next month lah .dah shopping-shopping sikit mak and kakak balik .manakala aku tinggal di Carrefour kerana aku dah janji dengan Shipa and Asyraf nak jumpa hari ni .macam biasa hobi aku dengan Asyraf setiap hari bergaduh padahal couple pun belum haha 
so ,bila dah jumpa semua aku suruh Asyraf tengok ticket wayang .kami membuat keputusan tengok cerita Istanbul Aku Datang .not bad lah cerita dia ada lawak ada sedih .tapi hero tak handsome !jujur nya aku !haha bila jumpa Asyraf aku tk banyak bercakap sebab nama pun bergaduh kan .so macam tak layan dia lah  .While tunggu movie start ,kita orang pergi Shihlin makan sekejap tapi aku makan sikit jee sebab merajuk padahal nak sebenarnya ahah .tak nak tak nak dia suapkan makan .movie start pukul 4.45 and before movie start kita orang dah beredar dari Shihlin tu .dalam wayang pun tak bertegur dengan Asyraf .kononnya merajuk sekali ambik kau makan dia sejuk gila tahap 0/10 dahsyat aku macam nak pengsan ,aku ni memang tak boleh tahan sejuk nanti tulang sakiit-sakit .last-last Asyraf tegur aku ,maybe dia tengok aku macam dah tak senang duduk kot haha sebab aku macam dalam salji haha .guys ,btw tadi kita orang 1 panggung dengan Najwa latif tapi buat bodoh jelah artis biasa je pun bukan hebat sangat haha lalu sebelah buat macam tak kenal jee tadi haha .keluar dari panggung jam menunjukkan tepat pukul 6.30 then lepak sekejap depan Carrefour .act hari ni kira hari last aku jumpa Asyraf aku dah tak nak kenal dia and bla bla lah biasalah orang merajuk haha then time nak blah tu Asyraf panggil Shipa and cakap apa tah .tiba-tiba Asyraf masuk Carrefour balik dia cakap phone dia tinggal dalam panggung padahal dia pergi cari bunga nak propose aku tapi malang tidak berbau takda jual bunga ros putih ,bunga fav aku aha so dia keluar balik jumpa aku .aku cakap nak balik and bla bla dia tarik tangan aku dia cakap jangan tinggalkan dia ,yelah sebab lepas ni kalau tak aku dah tak contact dgn dia kot haha dia cakap dia nak dtg rumah malam ni nak bagi barang ,mula-mula tak nak bagi tapi kesian dekat dia sebab dia menangis tadi okay lah ,aku cuma cakap nanti bila aku dah sampai rumah aku contact dia and aku terus balik .Shipa pun dah tunggu lama ,masa tu hari dah gelap dah .dah sampai rumah dah contact dia ,tak lama dia datang rumah .dia datang bawak white rose and Mcd untuk aku ahah ,dia propose aku okay .mula-mula  tak nak terima last-last terima juga haha and now aku dan dia bukan kawan lagi :) haha aku ajak dia pergi kedai mak makan .sebenarnya tujuan nak suruh dia jumpa mak .kebetulan mak memang dah kenal family dia haha .so dah habis makan semua dia jumpa mak ,mak tanya pasal mama dia and blabla aku tak tahu dia bual apa dengan mak haha .and last dia hantar aku balik rumah balik and lastly dia kiss pipi aku .haha :D okay sebenarnya aku terharu apa yang jadi hari ni .
apa-apa pun Asyraf Lemon thanks for tonight and thanks for everything .i love you :)


Me and Shipa :) 
And this ! HEHE :D <3

so sebab takda pic dengan dia tadi akibat merajuk ,aku masuk kan jelah pic yang lama yang ada haha




I love you Ahmad Asyraf 
12/11/12 <3