♔Home |▲pollo



Second date
Holla fellas !Alhamdulillah im full ,baru lepas berbuka puasa dengan family :)
balik jee rumah mood tiba-tiba nak jenguk and update blog ni hehe
so macam biasa every weekend my sis balik Batu Pahat kaki ayik nak merayap lah tak reti duduk rumah senyap-senyap ada jee nak pergi .
sabtu 4/08/2012 ,rancang nak pergi berbuka puasa dekat luar dengan kakak and monyet saya .kebetulan monyet pun balik Batu Pahat sebab saya suruh ,nak jumpa dia and blabla lah kan .
last-last buka dekat rumah dengan kakak and lepas berbuka cepat-cepat mandi and bersiap nak keluar malam tu .excited sangat malam tu sebab tak sabar nak jumpa monyet saya :)
at last ,keluar rumah dalam pukul 9 ,nak pergi tengok Step Up Rev tapi perjalanan jee dah ambil masa dalam 20 minit atau lebih and pergi tukar kereta dekat banang lagi .
last-last sampai Square One ambil ticket pukul 12.40 macam tu lah kan ,saya tunggu monyet saya dekat Square One jee .dah beli ticket semua tiba-tiba anuwa daly lapar nak makan so lepak lah kedai makan dari pukul 10 till 12 .duduk terbodoh juga lah dekat gerai tu sebab boring ,sambil tengok cerita 8jam yang sangat membosan kan -_-
tepat pukul 12 kami beredar dari gerai tu and pergi ke Square One ,tengok lah cerita Step Up malam-malam buta ,agak boring cerita nya sebab Step Up yang before ni lagi best .
sebelum masuk wayang tu jumpa kawan monyet kejap and dapat air free and popcorn free .hehe 
dalam wayang tu ya Allah dah lah boring mengantuk lagi apa lagi mood nak tidur semakin membuak-buak lahh kan .kesian monyet saya jadi bibik saya malam tu hahah orang tengok movie dia sibuk cari kan popcorn yang manis-manis then suap untuk saya haha actually saya tak makan popcorn yang tawar nanti saya buang balik hahah
dah penat and mengantuk sangat saya letak lah kepala atas bahu dia and tertidur kejap .biasalah if orang mengantuk sangat kan air mata terkeluar masa baring dekat bahu dia tu ada juga air mata terkeluar ahh pergi mati ahh sana hahah okay dia sangat sweet and caring saya .sangat-sangat .
dah habis movie hantar dia balik rumah ,rumah dia dekat jee pun dengan area-area Square tu ,before dia balik saya bagi dia anak kura-kura .nak suruh dia jaga anak kura-kura tu sampai besar gemok dan gebu hehe
hope you boleh jaga kura-kura saya sampai dia besar tau .saya suruh dia bagi nama tapi dia panggil kura-kura tu AILA JUNIOR ,sebab kura-kura tu kuat tidur macam saya katanya -_-
this !
comel kan kan :) 
masa jumpa dia malam semalam dia macam tak banyak cakap taj tahu kenapa ,dah balik tu baru dia cakap actually dia nak propose tapi tak tahu bila sebab tak kena masa haha patut lahh dia senyap jee 
geram sangat dekat dia sebab dia dapat cubit pipi saya okay sumpah pedih dan sakit nak senyum pun sakit okay terima kasih Asyraf !saya suka sangat ! -_-
nasib baik lah susah and jarang jumpa ,if duduk dekat setiap hari jumpa habis pipi saya dia kerja kan haha
oaky tak puas sangat jumpa dia ,masa dah nak sampai rumah dia tu rasa macam nak menangis sebab after this susah nak jumpa dia and raya pun tak dapat jumpa sebab saya balik kampung dekat Perak baru nak raya dengan dia :( okay sobsobs :(
malam ni dia nak balik Damansara dah ,okay ill miss you monyet :(
dia cakap tak apa dia tunggu saya habis SPM saya duduk Damansara sebab mama suruh saya duduk Damansara lepas SPM ,and ambil lesen kereta secepat mungkin .hari-hari dapat jumpa dia .tapi 4bulan nak tunggu tu sama macam 4tahun okay hmm
okay susah long distance relay ,sobssobs :( okay sabar ajelahh menunggu 
and sangat rugi bila saya terlupa nak take picture dengan monyet saya .haha okay tak apa rileks jee .lepas hantar monyet saya terus balik and sampai rumah pukul 3 .sampai jee macam tak ada mood sebab tak ada credid and tak ada bettery nak contact dia haha sedih gila kot malam tu haha
okay and last 
Ahmad Asyraf ,I love you ,yess you thanks for ebeliting kihkih :*