♔Home |▲pollo



12 August 12
Holla fellas !
macam biasa kali ini tak nak cerita panjang sebab penat nak type haha
third meet ni macam biasa and boring sikit sebab tak tahu nak kemana and nak buat apa nak makan pun tak boleh sebab puasa .
so tengok wayang cerita The Three Stooges ,okay sumpah cerita ni lawak gila nak pecah perut ketawa dalam wayang tadi hahah tak rugi lah tengok cerita bodoh ni haha 
and lepas tu blabla tak tahu nak pergi mana ,niat nak beli barang sikit untuk raya tapi bila pusing-pusing tengok barang semua tak menarik nak tak nak masuk lah pacific just beli kemeja Nicole ,pusing punya lah penat tapi tak ada baju yang menarik pun ,kemeja tu pun terpaksa beli kalau tak balik tangan kosong lahh haha
pergi berbekalkan RM400 budjet untuk beli jeans dekat levis tapi dah sampai kakak cakap jangan beli dulu tunggu dia ,so tak beli lah dulu .
then pergi Big Apple kejap sebab teringin nak makan ,dah beli duduk situ kejap tak lama balik .
okay sangat boring dan tak puas nak jumpa monyet saya sobsob :(
and seterusnya gambar-gambar yang dapat dia ambil


and last yang paling buat gua geram dengan si monyet ni tangan dia gatal suka buat earing snake aku terbukak ,tangan tak reti dia ,sakit teling aku uwaaaa !
this ,snake earing tu ,sakit tak sakit ah kan bila terbukak sendiri dah lah berat hahah
and last 
ni je baju yang aku dapat beli tadi dengan berharga RM119.90 nasib baik ada less 20% 

iklas daripada saya Suhaila Manaf :)