♔Home |▲pollo



Happy Fasting to all muslims
Holla readers !
waddap waddap !hoho selamat menyambut bulan Ramadhan kepada anda semua .
puasa tau jangan tak puasa ,tak puasa tak boleh raya :)
this year saya cuma dapat raya only 1 day sebab nak trial SPM ,brhhh 
and now saya baru saja pulang daripada class math and singgah tengok kuih raya dengan mama haha excited gila lah kan padahal puasa baru 2 hari belum 21 hari lagi pun
saya rasa raya tahun ni raya paling dan amat membosankan ,maybe this year sambut raya single haha tahun lepas raya sambut dengan dia ,dia lahh alah dia tu haha malas nak sebut nama
tak apa ni tahun last saya bergelar sorang pelajar sekolah lepas tu saya nak lari jauh-jauh dari semua orang nak buang semua nak start hidup baru dengan orang baru dengan kawan-kawan baru dengan dunia baru :)
dulu masa budak-budak dulu bila nak puasa nak raya naki sambut merdeka nak sambut birthday apa semua orang asyik forward-forward jee message wish semua tahun ni cuma 2 3 orang jee tak sampai 5 pun .sunyi gila hidup macam ni haha ada pun yang wish dekat twitter tu pun berapa ketul lah sangat haha
rindu nak balik zaman tu main forward-forward message puasa lah raya lah haha
shopping ?okay next week baru shopping maybe dekat kl aja sogo memang tempat pilihan kami sekeluarga haha sale nya memang syiok habis lahh haha 
disebabkan tahun ni rezeki saya macam murah saya nak beli barang sikit tapi mahal-mahal haha
jam guess dah memang jadi perkara penting bila sampai mall nanti sebab mama dah janji haha tak sabar ni .
kejap lagi nak download lagu-lagu raya nak masuk kan dalam phone baru lah rasa raya haha 
tahun ni baju colour apa ?grey ,white and tak tahu lagi ,yang grey dengan white jee dah beli .
sambut raya dekat mana ?dekay rumah sendiri tak balik kampung pun membongkang buka buku nak SPM ,pity me :( sobsobs
rambut tahun ni nak buat rare gila ,hilang ayu dah nanti haha nak tukar jenre ganas pulak hahah 
lagi pun this year raya memang takda apa ,my dad kerja sampai raya ke 3 ,macam takda life jee
ehh raya jangan lupa datang rumah tau ,siapa datang paling awal duit raya paling sikit hahaha
and lastto dear haters ,sincerely me kalau tak suka saya jangan dimaki dihina dikutuk dicaci saya cuma orang biasa yang tak punya apa-apa tapi saya hidup penuh dengan misi and i know who i am .just keep your mouth and shut the fuck up holy shit !saya hidup untuk diri saya bukan untuk orang lain ,i love being me SUHAILA MANAF
Selamat Menyambut Ramadhan