♔Home |▲pollo



Holiday
Hoolla !cuti sekolah penggal pertama hampir tamat .untuk kali ini aku bercuti di Port Dickson and Perak jelahh .
first day cuti aku dah gerak ke PD tengah hari tu ,family yang lain my nenny semua dah tunggu dekat resort tu .kira family aku paling lambat lah sampai kan .hampir 7 tahun aku family day dekat Ilham Resort ,sebab uncle aku dapat murah if check in dekat sana .macam-2 activity family aku buat .sukan lahh bbq shopping family bertuah mandi pantai mandi swimming pool macam-2 lahh .
ni antara gambar-2 masa family day :)









































Di perak 




act terlalu banyak picture ,untuk lebih lanjut lihat di facebook jelahh yee .sorry ayat aku keras ,kaku weh dah lama tak update blog aku dah tak pandai nak cerita panjang-2 ahaha okay bye