♔Home |▲pollo



pelangi hidup
Assalamualaikum :)
bila ingat balik macam-macam jadi selama aku dengan dia
family tak suka ,cikgu pun ramai yang bercerita belakang mengata aku dengan dia
tapi aku tahan .macam mana pun aku buat dia
aku buat dia nangis hampir setiap hari aku tetap sayang dia
sebab takda lelaki lain yang boleh faham and sabar dengan aku
bila ingat balik kelakar bila kita mula kenal 
1sekolah dari form1 and tak pernah tegur 
kita kenal pun dalam facebook .masa kita baru kenal tu kau suka like status aku banyak-2
tapi masa tu aku ada boyfriend ,boyfriend aku tu kawan kau sendiri 
kalau kau nak tahu aku first nampak kau masa form3 
aku dah suka kau tapi lama-2 aku tak heran 
tiba-2 kau yang datang sendiri dalam life aku
kau buat aku ketawa ,kau buat aku bahagia ,kau buat hari-2 aku warna-warni
dulu first time kau tegur aku ,kau panggil aku suhaila aku ketawa kecil 
sebab aku geli orang panggil nama penuh aku sangat formal haha
naik form4 kita dapat masuk class yang sama ,masa tu tersangat lah malu
berapa bulan kita dah kawan tapi kita tak pernah bertegur dalam class
kau selalu tengok aku curi-2 ,bila aku pandang cepat-2 kau tengok lain hehe
kau sweet bodoh .at the last kau berani kan diri tegur aku depan-2
tak lama tu kita couple ,aku tekejut tiba-2 kau kiss pipi aku
and dah lama kita couple kita jarang dating one day aku pergi tuition kau teman aku
first date kita dekat marrybrown ,duduk kemain lama tapi minum air coke share haha
kau datang dengan bawa beg keyboard kau sebab masa tu kau baru balik dari jam
and seterusnya tiap-2 hari kita dating .bagi aku setiap hari sama dengan kau setiap hari tu lah indah
aku tak pernah rasa bahagia macam sekarang
kau baru tinggal kan aku sekejap jee kau mampu buat aku menangis rindu kan kau
kau seorang yang terlalu banyak cakap ,1 hari tak dengar suara kau rasa macam boring je
kau suka ketawa terbahak-2 depan aku lepas dengar cerita-2 aku 
setiap hari kita balik sama rehat sama makan sama study sama 
aku suka 1 hari tu aku tak sihat ,mak aku takda nak ambil aku balik sekolah kau ajak aku naik cab dengan kau ,then aku kena jalan kaki sampai bustop depan .kau bawa kan beg aku ,file aku aku jalan berlenggang aja masa tu 
semua orang tengok kau ,tapi kau buat muka tak ambil tahu pun .setiap kali rehat aku duduk jee then kau datang bawakan makanan untuk aku .kau makan sama :)
aku sayang kau sangat-2 tapi aku tak reti nak tunjuk sayang aku dekat kau
kalau kau nak tahu kau lah lelaki yang pertama yang sabar dengan perangai aku ego aku
aku tak boleh lupa macam-macam lagu kau buat untuk aku
kau nyanyi kan dalam phone bila aku sedih
ingat tak malam tu kita tidur sama ,kita buat video call sampai tetido
kau printscreen muka aku tengah tidur
aku ingat nak download lagu kau buat untuk aku tu tapi internert lembap
yang tajuk i said 143 to you i love you tu :)
mula-2 kita pakai 143 tu tanda i love you lama-2 ramai dah pakai kan
kita dapat benda tu dari buku ni ,jalan cerita dia pun sweet
143 Kouru's cake house <3
dah setahun lebih dah kita sama 
aku sayang kau ERWAN ZERNAL :)
 masa malam ni kita baru lepas tengok wayang kan :)
 ni first pic kita :)
 ingat tak masa ni kita kena denda sama2 sebab tak buat hw :)
 masa ni kita baru nak masuk wayang
 masa ni kita teman anis dating :)
 benda ni kau buat masa kau buat video nak pujuk aku tu ,maaf aku curi hehe

time ni kita cabut class math sama2 then buat kecoh dkt class orang hehe 
 time ni kita berbuka puasa sama2 :)
 candid ,siapa yang take picture ni pun tak ingat

aku paling suka time ni <3