♔Home |▲pollo



Im single back !

Firstly aku nak bagitahu kau ,okay maybe ni last ,maybe dah takda chance untuk kau lagi .nak tak nak aku kena paksa diri aku cari orang lain .tapi bukan sekarang .aku dah cakap awal-awal aku ada life aku sendiri aku tak suka orang kong-kong aku .aku tak suka orang setiap 24jam nak bekepit nak romantic-romantic ,sorry tu bukan aku .kalau kau nak yang macam tu sila kan cari yang lain .aku tak boleh jadi orang lain sebab ini memang aku sikap aku .aku bukan orang yang romantic lembut-lembut macam tu .serious aku rimas ,dah banyak kali aku cakap tapi kau masih tak faham .and aku memang banyak kawan lelaki tapi aku sayang serorang saja ,tu cuma kau .aku layan laki lain tapi bukan semua aku sayang ,kau terlalu kuat cemburu .nak tegur laki sana sini sikit bual bodoh pun kau nak jealous macam aku panggil dia sayang .sorry ,aku memang tak boleh .kau sangat berbeza dengan aku .fine ,kalau kau tinggal kan dengan cara macam ni macam yang pernah kau buat senyap tanpa kata apa-apa ,okay aku fikir and anggap kita dah takda apa-apa .terima kasih atas perkhidmatan anda selama setahun lebih :) 
aku cari orang yang betul-betul paham aku and terima aku seadanya bukan ubah cara aku :)
bye !