♔Home |▲pollo



smile
Hello !
setelah sekian lama aku biarkan blog ni ,dan hari ni aku cuba tambat hati dia balik dengan godeh-godeh :)
erghh !rindu my lappy ,lama tak update ni sebab lappy tak dok lahh abang aku bawak pergi kojee .so online facebook and twitter pun guna phone jee lahai ,sedih jee aku .
mungkin ada baik nya juga sebab aku nak spm kan .
and exam mid year is around the corner ,aku lebihkan study sekarang ni .hidup aku study and study jelah takde lain dah .kadang-kadang nak keluar pun malas sebab fikir nak exam kan
mak cakap kalau lepas spm kau nak keluar hari-hari pun keluar lahh dik sekarang ni focus .
okay mak ,i will !okay ,patut nya malam ni aku nak pergi melacca dengan family sebab nak dinner jee hehe tapi mak dengan abah merajuk lakk tak tahu lahh pasai paa haha
okay aku dah lama tak type panjang berjela-jela macam ni dah takda idea dahh hehe okay bye 
assalamualaikum