♔Home |▲pollo



lovely


dulu aku dengan dia orang ni memang tak pernah bertegur pun .memang sombong gila lahh kan .and dulu pun aku menyampah dekat dua ekor monyet ni tapi tiba-tiba maybe sebab facebook kot buat aku dengan mereka sangat dan tersangat rapat .betul orang cakap tak kenal maka tak cinta ecehh :D ahaaha apa-apa pun dia orang memang best ,aku tak tahu lahh kenapa sayang sangat dekat depa nihh kene nasi kang-kang kot haha kalau tak jumpa seminggu aku siap teringat-ingat 24jam .kalau ada apa-apa prob memang dia orang tak pernah berkira kot nak tolong dia orang sentiasa ada untuk aku .aku sayang kak manie and shishort :(
kenapa malam ni jiwang sangat ni ahah