♔Home |▲pollo



best cousin
bila aku terlantar di birai katil melihat awan nun jauh diluar tingakap aku menenagkan fikiran untuk menghilangkan segala kebosanan yang aku landa pada hari ini .amat bosan ,yang tak dapat aku ungkap kan .dalam seketika aku termenung menghadap di luar tingkap aku terfikir 'kalau time macam ni kalau hari semalam mesti best mesti tak boring mesti' .teringat pula pada hari semalam ,setelah sekian lama aku tidak ke JB last aku pergi untuk berjalan umur berapa entah darjah 6 or form 1 dalam lingkungan macam tu lah .tiba-tiba semalam aku pusing JB macam-macam dah berubah paling sedih bukit cagar ,lama dah tak ada .banyak kenangan dekat situ ,itu lah flat yang berada di tengah-tengah bandar semasa umur aku membesar .setiap kali akhir tahun aku mesti lepak sana sampai tak nak balik ,rumah cousin aku dekat sana asyik merayap jee dulu tapi sekarang flat tu pun dah runtuh ,kenangan still dalam ingatan .macam-macam jadi dekat sana .rindu yang tersangat .teringat juga one day family makcik aku semua pergi Kl tinggal aku dengan anak perempuan dia yang umur atas aku jee tak ikut pergi KL ,kita orang duduk rumah 2 orang makan meggi jee haha esuk nya kita orang merayap sampai malam tak reti balik ,pergi angsana lahh masa tu angsana tak macam sekarang haha then pergi danga lepak sana dengan BF dia sampai larut malam tengok wayang free mr.bean masa tu haha BF aku pun dulu balik-balik budak Jb takde dari negeri lain agak nya aha .tapi sekarang danga pun dah tak best dah runtuh ni lah tu lahh tempat aku tengok wayang free tu pun dah takde .dulu aku degil start form3 aku dah slow dah tak keluar duduk rumah terperap jee .dah tak pergi JB macam dulu .sekarang kalau pergi pun cousin aku tu pun dah nak kawin dah kerja dah busy semua ,semua dah tak macam dulu .kan best kalau dapat balik kan masa .aku rindu sangat dekat korang
SYURA AND AIKA <3
aku sayang beruk 2 ekor ni ,pic kita sama-2 semua dah hilang ,berapa tahun dah tak jumpa :(
korang cousin paling best !