♔Home |▲pollo



love

minggu lepas webcam dengan dia sampai pukul 6 pagi tak tidur hehe dia teman sampai pagi ,tapi last-last aku yang terlelap haha buruk perangai kan haha .dia teman aku tidur ,tapi dia jahat dia printscreen time aku tengah tidur .and malam ni dia nak teman aku tidur lagi sampai pergi sekolah esuk pagi ,tak sabar nya .esuk pagi nak jumpa dia lagi :D 
jangan ketawa tengok muka aku tengah tidur HAHA