♔Home |▲pollo



illiyiin zainal

Awak ,jangan nangis lagi depan saya .saya tak sanggup tengok awak menangis macam tu sebab awak lelaki yang pertama menangis depan saya .saya nampak air mata awak tadi ,saya sayang awak sebab tu saya marah awak .saya tak suka ada orang lain kacau relay kita .saya tak nak jadi macam dulu balik ,tapi hati saya sakit bila tengok phone awak dengan picture NLmole tu lagi text dia lagi apa semua .text perempuan lain even benda dah lepas lama pun saya geram .kalau saya tahu tadi saya tak stalk phone awak .hmm mtiba-tiba tadi awak marah-marah dekat canteen sebab tak jadi perfom dekat tampin tu ,saya pun awak tengking .saya geram time tu ,serious tak boleh terima .awak pun tahu saya tak boleh kene tengking nanti saya angin tapi tadi dekat canteen ramai orang saya diam jee .awak dah tahu saya panas baran kan .hmm ,lepas ni kalau ada lagi cerita macam ni sorry saya kene pergi ,saya tak boleh tahan and saya tak kuat macam awak .saya sayang awak sangat ,btw muka awak menagis tadi comell :D