♔Home |▲pollo



falling in lep again
saya dapat dia semula .1 april ni if saya dengan dia still couple dah cukup setahun dah .
but tak sempat pun .i love him so much !so jangan siapa-siapa ambil dia dari saya lagi ,kalau berani try 
lahh sini aku siksa hidup kau .sorry if i take him from you ,cause awak ambil dia dulu daripada saya .
and now saya ambil balik hak saya sorry girl :)
dia saya punya saja .i love you erwan zernal .kalau boleh nak balik macam dulu and wants to be
 better than the first .saya tak nak kasar-kasar dengan awak lagi dahh macam dulu hehe .
apa ?aku ganas ?bialahh aku tak suka cakap jiwang-jiwang dengan lelaki nanti bulu ketiak aku 
tegak macam kena kejutan elektrik .bhh !
start from now ,aku nak buat kau happy tiap hari .
our memories <3

AKU SAYANG KAU BODOH