♔Home |▲pollo



painful
Hello niggas !and hello February !nice month !months embedded with the valentines day :) but for Muslims diharamkan menyambut hari kekasih .hee okay guys i just wanna said i miss you more more and more friends and sweetcoffee .really miss ,lama tak jenguk blog ni .sekarang dah tak berapa active dekat blog .dah busy lahh .

and i hope that this month was a blessing for my life .aminn .seriously dah cukup dan saya bersyukur sangat atas dugaan yang telah Allah bagi kepada saya kerana dia masih menyayangi saya .orang cakap tuhan menguji orang-orang yang dia sayang .hee ,hari khamis yang lepas seriously i had a veryy painful gastric that make me cry non-stop .dear readers ,sakit tu dah rasa dri nak pergi sekolah lagi .but saya tahan ingat sakit biasa andd mual-mual macam nak muntah .lama-lama bila duduk sampai dah nak tiba waktu last act masa tu dah nak balik and masa last masa math .masa yang paling saya nak focus .sanggup datang sekolah sebab ada subject math tak nak ketinggalan haha

lama-lama saya menangis kesakitan .tapi masa tu orang dalam class macam tak expect saya nak menangis macam tu .sebab muka saya macam biasa .bila aisyah my classmate tegur muka saya nampak pucat and saya terbaring nasib masa tu cikgu relief and bila dah terbaring atas meja masa tu aisyah tu dah panic at the disco nama lagu haha dia panic and tanya erwan cikgu siapa bertugas then erwan main-main sambil nyanyi-nyanyi bila dia tengok muka saya menangis macam tu terus serious haha muka dibasahi air mata haha 

and then aisyah and 2 orang lagi my classmate papah lahh saya bawa pergi bilik guru and pinjam fon cikgu call mak .masa tu tak ingat apa dah serious tak sedar apa jadi yang ingat and fkir dalam kepala sakit sakit dan sakit sampai nak pengsan masa kene papah tu .tunggu sampai abang saya datang terus bawa pergi clinic .ohmegat !seram jee takut kene inject haha

bila doctor suruh baring dia check apa semua dia cakap saya gastric .abang saya cakap lahh dia memang tak suka makan lah apa lahh .1 hari saya makan 1 pinggan dengan kuantiti nasi yang agak sedikit bukan diet tak de selara nak makan.donno why .so doctor cakap nak diet apa badan dia dah okay dah semua ,banyak lahh doctor okay sangat lahh kan .and masa dekat dalam clinic makpun datang .mak risau sangat .hhehe terharu lahh kan :)

ni padahnya bila orang dah tahu ada gastric bila dah lama penykit tu tak serang aila ni makan main sumbat aje haha pedas ke tak ke masam ke apa ke aha .bila balik jee hujan dah lebat mak suap kan makan and bagi makan ubat terus tidur .sampai petang .bila bangun terus study semua dengan tak mandi sebab sejuk lahh hehe dah malam nak tido tu makan ubat balik and sakit terasa balik ,malam tu yang teruk tulang semua sengal-sengal bisa-bisa pening kepala muntah-muntah gastric nya lain tuhan jee yang tahu ya Allah .

tahan punya tahan dapat MC esuk nya tapi saya buang MC tu saya datang juga ke sekolah .hello !saya spm candidate mana boleh ponteng :( sayang lah nak ponteng .hehe and sekarang rasa dah okay sikt cuma bila tak makan mak asyik marah suruh makan sampai tak larat :( apa lahh mak ni gemuk balik ahh cani .heheh
okay lahh guys ,sampai sini jee yang dapat dicoret dan nak sambung berchatting dengan SAR hheheh bayye :D

ikhlas dicoret oleh suhaila manaf/nora danish
and guys ,this is my NEW HAIR .