♔Home |▲pollo



new life
glup glup !hello nigga !morning morning morning !okay update ni nak terangkan something untuk sesiapa yang tak tahu cerita and aku rasa aku dikhianat sama sekali .takpa tuhan maha adil .malam tadi saya langsung tak block sesiapa jangan lahh terus message cakap saya block .sorry tak memang tak actually saya deactive and create new acc .

NEW LIFE 

new life ?yahh new life .for info pada mulanya memang saya sedihh akan kepergiannya tetapi dalam masa yang sekejap saya bangun dan fikir untuk apa aku bersedih kerana kehilangan dia ?selama ni pun dia tak beri saya apa-apa makna .bukan mengungkit ,but fikir balik selama ni pergi sekolah saya kejut that boy ,marah dia tak sekolah ,dulu masa exam siapa yang ajar dia ,siapa yang marah dia tak study ,bela dia bila dia kene kutuk dengan kawan saya yang lain ,bukan nak cakap apa lahh kan dulu topup dia pun siapa support lahh kan ,tolong dia banyak lahh .and saya bukan orang yang MENGUNGKIT ,tapi saya terpaksa dekat sini .

maaf saya langsung tak TERHEGEH PADA THAT BOY sama sekali ,why ?sebab malam tadi dalam pukul 10 dia message dia cakap dia tak boleh sayang orang lain dia dah cuba tapi tak boleh ,and shit ! lebih kurang lahh and just reply simple bagi dia semangat lahh kan ada gf hot tak kan tak boleh lagi kan :) just smile ,sebelum ni pun memang hari-hari kot that boy message saya minta couple and mengharap .

bukan saya kot yang mengharap ,tapi saya tak pernanh terima sebab saya rasa dia adalah KAWAN saya ,tapi silap sebab dia bagi harapan dekat saya juga and selama kami berkawan dia message hari-hari cakap lepas dia baik dengan saya dia tak message mana-mana perempuan tup-tup macam ni lakk jadi ,sokay lahh kan 

buat apa nak bersedih untuk orang yang tak mengerti pengorbanan orang lain .fyi ,dulu that boy seorang yang tak tahu couple and tak minat pada perempuan and dia kaki game sbelum kenal saya .lepas kami couple dia tahu nak hargai perempuan ,dia sedar yang sebelum ni dia tak pernah sayang perempuan .SO SIAPA YANG PATUT MALU DENGAN SIAPA .and for you new gf si ez ni jangan terlalu bangga sebab dapat dia ,serious tak heran .haha jangan samapi nak captured lahh kan benda bodoh tu sebab nak tunjuk your future bf tu hot ramai orang nak ?ahahah no lahh babes ,bf awak saya tak heran .and at the same time ,saya ada kenal sorang lelaki ni ,dia berumur dalam lingkungan 19 ke atas and still study part time photographer and one day akan saya kenalkan :)

biar rasia dulu tak best ,that boy start game and saya kene habiskan game ni dengan menggunakan otak yang bijak :) for adlin dayana ,sorry lahh dik just nak beritahu jangan terlalu mengharap and tunjuk dekat lelaki yang awak lemahh pleasee .tak perlu kot ONE DIA DIA AKAN JATUH ,trust me :) kita ni hidup kejap dekat atas kejap dekat bawah .sekarang dia lupa satu hari nanti dia akan ingat kembali .

BAHAGIA ATAS PENDERITAAN ORANG LAIN ?ahha yana chill kay ramai lagi lelaki dekat luar sana .that boy bukan artis pun bukan handsome mana pun bukan banyak harta mana pun kan .malam tadi saya cerita dekat mak pasal ez ni mak cakap dalah lupa kan jee adik sambung belajar nanti lagi ramai laki yang adik akan jumpa :) so chill lahh kay yana .

and for kawan-kawan yang rapat sorry korang aku dah tukar no kalau nak no fon aku PM aku kay .and tak lama lagi acc suhaila manaf tu nak deactive nak guna acc baru lagi pun dah full acc yang tu .so okay lahh guys nak pergi lunch dengan my family .boiii