♔Home |▲pollo



laughing
hello nigga :) guys please tell me yang korang semua rindu aku please please haha btw saya ketagih nak story-morry dekat sweetcoffee ni haa .serious asik teringat jee dekat dia .lama dah tinggal kan bersawang gila baby dahh ni . lately memang busy memanjang dohh serious ,tak sentuh benda melalai kan langsung kecuali fb hehe fb pun kadang-kadang on guna handfone aja ,asik melekat jee dengan buku kalau boleh couple dengan buku dah lama dah berkasih sayang dengan buku -_-

cerita hari ni ?tak ada cerita nak cerita hehe campur-campur lahh ye :) guys ,u know what tadi pagi kan saya pergi sekolah ,dah siap breakfast sekejap and terus berangkat ke sekolah dengan niat yang baik ,tiba disekolah serious pagi-pagi dah buat jahat haha sampai je tapak perhimpunan (dewan SMKS) terus duduk dalam barisan class saya .so dah duduk tu bual-bual lahh dengan kawan saya .seronok bebual tu sampai cikgu dekat depan bagi taklimat pun tak dihiraukan haha and kami ternampak something that makes me want to laugh with the inclusion a tone like this "KAHKAHAKAH" .haha u all nak tahu what i see babes ?okay perengann ke bawah jengjengjeng !haha

hahah orang sebelah saya pakai baju sekolah eh no no bukan baju sekolah baju lestari macam baju koko lahh or baju sukan kan dalam keadaan terbalik .ohhmegat !hahah and saya tegur dia cakap baju terbalik ,and she said 'yess i know nampak sangat ke' apa stupik sangat memang lahh nampak sebab baju colour hijau ,and i told her better pergi toilet sekarang jangan tunggu masa nak mausk class nanti orang tengok ramai-ramai lagi lah malu .yess niat baik just nak tolongkan walaupun tadi dah gelak kan dia kuat-kuat haha and budak-budak junior dekat belakang semua dah gelak kan dia haha act tak berapa kenal lahh budak perempuan yang pakai baju terbalik ni tapi apa salahnya kan bantu membantu hehe 

and sebelum tu saya ada keluar kan kata agak menyakitkan hati pada dia haha act mulut saya ni agak jahat mulut lepas lahh kan saya cakap 'why pakai baju terbalik rumah kau tak ada lampu ke hah ?'hahah budak tu diam jee but lepas tu saya tolong lahh cakap dekat dia blablabla tadi ,but atleast saya tolongkan :) nak tolong lebih-lebih tak boleh sebab hanya itu yang saya mampu hehe tapi dia yang degil juga ,saya dah cakap pergi tukar baju sekarang dia cakap boleh ke takut ke okay stupid giloo takkan lahh cikgu nak marah pergi toilet jee pun haha budak cina belakang saya pun dah tegur saya cakap dekat dia baju dia terbalik ,i just cakap yes i know dah cakap pun tadi and mereka gelak-gelak kan haha siapa tak gelak wehh budak form5 tau ,takkan lahh pergi sekolah mak dia tak perasan or dia xperasan langsung ,ishh damn !haha act budak tu macam blur-blur lahh sennag cakap 3SUKU ,haha


ehh guys i think cerita pasal budak tu pakai baju terbalik jee dah dekat 2 perenggan panjang ahha okay lahh tutup cerita and now nak cerita abot my HW ,yess lately hw memang tak pernah lengakang atau pun dilupakan sama sekali .sebab hampir setiap hari pasti ada hw yang bertimbun-timbun .sokay ,i know this is my last year in school and this year ill take spm so kene lahh study hard orang cakap susah-susah dahulu sennag-sennag kemudian .and saya bila takda mud or kusut saya akan ingat 1 benda jee '1 HARI NANTI' ayat tu yang beri semangat untuk saya time saya down gila-gila .menunggu memnag pahit tapi bila tiba masanya pasti manis :) setahun tak lama pejam celik jee sekarang dah 19JAN2012 ,dah nak cuti and nak raya cina dahh .kan tak lama mana kan :)

so sabar tu harus ada dalam diri kita :) ishh macam cikgu sivik dah aku ni hahah agak lahh ,btw esuk dah jumaat and then CUTI SEKOLAHH SEMINGGU !horeyyy ku gembira lalala !hahah jangan nak gembira sangat lah ye suhaila manaf ingat kau dpaat ke cuti ?hello kau ade hw bertimbun okay ,kau ingat cikgu nak lepas kan kau ke suhaila ?hahah chill jee kay ,so malam ni kalau sempat nak siap kan hw sikit-sikit dulu nanti nak berpoya-poya senang hahah kerja semua dah sattle tinggal tunggu hari nak sekolah aja kan haha .hw pun dah dapat awal semalam lagi cikgu dah bagi .

so sampai disini sahaja yang saya mampu menype ,tak ada idea lagi lahh .so kepada kawan-kawan yang lain yang masih bersekolah enjoy ur holiday but for spm candidates selamat bercuti dengan buku :) hope dapat menikmati nya dengan perasaan sabar hahah wekks !okay lahh guys nak mandi kejap and siap kan peka science and baut hw untuk hari ni and hw untuk holiday nanti daa :) 

maaf gambar tidak menepati cerita .

ikhlas dicoret oleh suhaila manaf/nora danish :)