♔Home |▲pollo



happy holiday
hello dan assalamualikum niggas :) cuti yang paling membosankan dan berbekalkan homework .i like bebeh !so nak story tak panjang mana pun hanya yang mampu ajelahh .macam takda bahan lahaii nak story hari ni ,tapi disebab kan dah lama tak update blog ni kene lahh update ,kene lahh kacau-kacau dia bagi dia tak berhabuk and berlalabah sangat :)

cuti ni awak-awak semua pergi mana ?saya duduk rumah siap kan homework jee and ada masa chillex kejap-kejap jee dekat bandar batu pahat dengan kawan-kawan .plan nak ke melaka or jb tapi bukak wallet ade RM50 jee nak shopping pun tak puas lahaii .so kalau dah takda duit tu duduk lahh kau dekat batu pahat ni senyap-senyap .

and hari ahad hari tu keluar just prepare barang untuk ke sekolah dah hampir sebulan baru nak prepare dohh sebelum ni malas lah apelahh ,takpalah bagi orang pakai beg baru-baru dulu nanti dah lama baru saya pula baru hehe ,habis semua baru cuma kasut jee tak baru :P malas lahh lebih-lebih tahun ni last pun nak ke mana lawa-lawa sekolah aje pun lahaii .tapi hari tu paw kawan kakak eddy tu dapat 1 water bottle boleh lipat-lipat omeyy jee gambar cartoon dah macam kanak-kanak dahh aku ni haii haha

and kejap lagi nak keluar lagi nak cari barang lagi ,tapi macam malas jee nak keluar sebab nanti jalan tengok baju lahh handbag semua nak beli ,tapi hari tu pergi vincci tengok handbag ohhmegat !cantik gila dah try semua beg tu memang nak beli jee tinggal ,tapi dalam wallet ada RM50 acane ,sedih jee muka bila tengok harga 100 lebih ,bapak ahh .tu belum ke JPO kalau tak lagi lahh rambang mata ni haa .sakan nak shopping aje .

takpe aila kumpul duit dulu dah lebat duit tu kau pergi JPO kau shopping lahh 1 JPO tu ,habis duit pun takpa tak balik batu pahat balik pun takpa aila nak sangat shopping kan haha and kalau sempat malam ni nak jumpa sorang budak omeyy dari hari tu dia ajak jumpa and malam ni dia dah last ,hope dapat lahh jumpa si HUNNY SMDE ni .teringin juga nak jumpa diaa hehe

okay lahh sampai sini jee takda mud nak type panjang-panjang sebab baru bagun tido ni kakak kacau dia konker katil and aircond so geram jee tak boleh tido ngadap ahh blog ni sambil dengar lagu ,hee okay babai :)

iklas dicoret oleh suhaila manaf/nora danish