♔Home |▲pollo



birthday party !
helllo guys !assalamualaikum dah salam satu malaysia hee okay nak story morry sikit nihh .about malam new year and my birthday .act tak sedia nak masuk 2012 ni haa because this year saya calon SPM .ohmegat !lepas ni kene study jelahh kan .hope nanti dapat result okay lahh .amin <3

and serious malam new year tu macam tak rasa apa sebab saya dan kawan-kawan dekat mcd sampai pukul 2 .dekat mcd buat apa ?birthday party saya lahh hehe serious best gila gila gila lah malam tu ,thanks kawan-kawan siapa yang sudi datang hee thanks sebab meriah kan party tu juga :)

bilik dekat mcd tu limit boleh guna 2jam aja .so kami setting apa semua pukul 10 dah sampai ,hee set apa semua kan ,thanks to paan and edad sebab dia orang yang setting apa semua hee saya duduk mengadap facebook aja haha dia orang yang kemas .kakak drive dari rumah ke bandar ,kami keluar rumah pukul 9 ambil si hani shila and popoi terus ke secret recipe .beli cake !ouchh !dap dap dap !hehe

abah sponser cake ,hehe sampai jee mcd dah pukul 10 suku and tunggu mohd farhan datang setting sempat pose-pose dulu ,dalam secret recipe pun nak berpose juga hahah .semua memang kaki bergambar kan .party tu start pukul 11 until 1 but terlanjur sampai pukul 2haha

lepas habis party kami semua ke bpwalk lepak makan dekat mamak .sampai pukul 3 lebih ,dah siap-siap makan apa semua balik and sampai rumah pukul 4 lebih pagi hehe lambat gila kan haha and masuk dalam dengan terkial-kial angkat cake lah cupcakes hadiah apa semua ,kawan-kawan yang datang and wish dekat facebook thanks sangat saya hargai sangat .maaf kalau saya tak reply ke apa semua wish korang ramai sangat wish dekat handfone lain dekat IM lain dekat wall lain ,im sorry .

and hamley roy thanks datang dari jauh sanggup and zue aisyah ,konon nak sambut new year dekat kl ye last-last muke terpacak dekat mcd hahah nak suprise konon hahah okay nak tunjuk pic-pic hadiah dulu hehe
from :ibu afiq ,ibu dia buat kan :D tq
from:MH luke lucass haha comel lah finger deck ni nak buka sayang :D
from :Mohd Farhan ,okay tq sebab bagi ni and aku pernah minta glasses ni kan haha
from :syazieqa al-yahya hehe omeyy jee earing ni kan hehe tq
from :eddy hehe cantik ,nasib baik aku muat ,tq hehe
from :zue aisyah !kau memang nak bagi aku mok kan haha tq
from :luqman hehe tq 
from :hani shila tq makcik nak suruh tobat kan hehe 

and party tiime !
































lebih banyak gambar sila ke facebook ye :)

iklas dicoret oleh suhaila manaf/nora danish