♔Home |▲pollo



zero
tottettottet !holla guys !whats up !today nak cerita apa ye ?kepala kosong ni tak tahu nak story apa untuk korang semua .but fikir kan juga sebab tangan gatal menggedik and miang nak gerak-gerak nak keletak kelertuk keyboard lappy ni kikik so hari ni sangat boring and tadi siang pun bangun tidur lambat pukul 2 kot makin lama makin malas lah suhail manaf ni .and mandi pukul 6 ,rare tak rare kan hahah jimat bill air lah korang apa tahu haha

bangun jee tidur terus on guna fon ,tiba-tiba afiq call tanya dah bangun ke belum and dia pun baru bangun tidur .so dah habis call semua ,sambung online balik guna fon tiba-tiba si mohd farhan suruh call dia kene pula crdid tak ada kene tolak lagi nak tacing-tacing ketuk kepala kang haha lepas tu mak balik ,mak dari mana entah mak cakap dah bangun ke and tak lama mak keluar balik sebab ada orang dari TM datang kedai nak pasang wifi dekat kedai mak hehehe saya dah suka dah lepas ni on dekat kedai pun boleh haha

along pula tak ada pagi-pagi lagi dia dah keluar sebab lecturer dia panggil ada hal sikit .so duduk lah sorang-sorang and tak lama mak balik mak ajak makan sekali dengan dia ,mak tak masak pun hari ni mak beli jee sebab tak sempat nak masak kan .tapi saya nak makan apa kalau gigi pun tak berus lagi hahaha sekeleh dohh kalau makan tak gosok gigi guna ubat gigi kodomolion hahah 

so masa teman mak makan tu saya online jee malas beno nak mandi siang tadi hee ,lepas mak makan mak pergi tidur .and saya still online and skyping dengan orang giloo hahah melayan ajelahh kan .dengan muka tak mandi .layan-layan tengok jam ,okay dah pukul 6 dah cukup masa untuk saya mandi hahah btw saya tidur lambat malam tu ,tidur pukul 6 pagi sebab tunggu afiq jahat punya bf haha kau dera aku yee -_- haha

tak apa lahh belajar jadi seorang yang penyabar ye suhaila ,jangan bingint-bingit .hari ni asyik kene sekolah kan jee denagn afiq ,banyak gila buat salah dekat dia hari ni .tak pasal-pasal kene marah dengan dia hehe sorry dear :) masa afiq tak laayn IM sebab dia marah saya tu saya terus off and layan cerita unggunya cinta ,cerita tu dah lama sangat-sangat and hampir berpuluh-puluh kali naik hafal jalan cerita tu dah ,sumpah cerita tu best sangat and susah nak cari cerita melayu macam tu .sedih and sweet gila .tak tahu lah memang tak pernah bosan tengok cerita tu <3

melayan cerita tu on kejap sebab baring sebelah lappy yang tak pernah off ni ,tiba-tiba tengok orang kecoh-kecoh cerita 3idiot ,tefakk lahh !saya tak tahu ada cerita tu juga sebab jarang tengok tv sekarang .sedih jee nak habis baru dapat tengok ,nak tengok cerita tu kene cari lagi dvd nya entah mana tah campak .dalah kaki hindustan suhaila manaf ni hahah and tak lama kakak call bincang about my bday partry malam 3112 tu nanti dah booking pun ,semua dah cume pening kepala sikit ada benda yang tak puas hati brr

dekat fone pula ramai pulak tu dari hari tu orang text macam ni aila jadi ke bday party tu ,okay kawan-kawan bday party tu jadi jangan risau .berlancar pada pukul 11 malam until 1 .okay tutup cerita about my bday and nak cerita pasal sekolah .yess im spm candidate and so ?jangan nak menyalak menganjing saya still bersekolah ,tefakk !nanti ill give u triple fuck dekat dahi hahah siap !haha and tak sabar nak tunggu si nelly tyson anak uncle tyson tu masuk sekolah sini balik and maybe and hope 1 class nak potpet dengan dia puas-puas hampir setahun tak jumpa hahah

hari tu mak tanya ,adik nak beli barang-barang sekolah ke ?saya jawap tak nak lah just nak beg jee sebab dah koyak .kasut tak nak pun sebab dah banyak tahun lepas punya kasut pun tak pakai saya pakai kasut form2 sebab dia lekat-lekat and sekarang averlast dah tak ada jual lekat-lekat sebab tu saya suka pakai kasut  form2 tu walaupun buruk .saya nak rare haha tak nak sama dengan orang lain hahah

saya tak suka mengikut orang lain ,saya suka jadi diri saya sendiri .memalukan diri doh orang pakai apa semua nak ikut .funny !berdiri di atas kaki sendiri :) lagi setahun nak habis sekolah ,so next year dah sedia nak study hard .kene sengkang mata tak boleh banyak tidur .along mesti control gila lepas ni haha tak apa setahun aja pun and then nak cium pintu pagar sekolah sambil berjanji tak nak jejak kan kaki di sekolah itu lagi melain kan saya jadi guru dekat situ haha guru ?tak minat nak jadi peguam :)

hahah okay lahh guys sampai sini ajelahh ,sorry cerita hari ni membosan kan juga lahh kot ,sebab tak ada story tapi nak story juga .tak puas nak lepas rindu dalam sweetcoffee ni lagi .kalau ada jodoh kita berjumpa lagi daa :)

and maaf picture di atas takda kene mengena dengan cerita

and secubit dari cerita angunya cinta <3 

iklas di coret oleh suhaila manaf/nora danish
ni pic ambil dekat myspace pic masa umur 13 tahun hahah