♔Home |▲pollo



unlucky
brr lalal hello gello mello nescafe horlick !whats up !hahah eh assalamualaikum yee .panjang tu tak panjang sangat tapi panjang juga lah story hahah kelling .so today boring update ni pun tak mandi lagi woo ,wangi tak ?ada bau perfume DKNY tak ?hahah waktu sekarang menunjuk kan sudah pukul 4 saya masih belum mandi ahah hari ni teruk sehh bangun tidur pukul 2 ,brr .ni semua gara-gara tak cukup tidur lahh ni dah berapa hari asyik berjalan aja .

apa yee nak di story kan untuk uollls semua hahah gedik gila kan .last night ,about last night .teman my bro buat final project dia ,no no bukan teman but tolongg ,can you hear me ?yeahh !TOLONG ,btw serious i hate this word !tolong it means kene bantu orang and bantu benda yang bukan akan menjadi hak kita and kesenangan untuk kita tetapi untuk kesengan orang lain .suck !

disebab kan abang ,nak tak nak kene tolong kan .mula-mula dia minta pegang board jee and lama-lama melebih .sampai tidur pukul 5 pagi and kene marah dengan afiq sebab tak jawap call dia .act dari maghrib fon tak on sebab battery kehabisan and suhaila manaf ni seorang yang pemalas nak charge fon sampai full sebab tidak suka menunggu .hampir setiap hari afiq membebel potpet-potpet mulut dia membebel sebab call asyik tak dapat haha and setiap kali dia baru balik kerja dia akan call bagitahu but semalam dari maghrib battery habis sebab online guna fon and dengar lagu guna hearfon lama-lama .itu kegemaran saya :D


and bila battery habis tak mahu charge ,semalam mandi pukul 1 lebih ,lepas mandi-mandi lepak dalam bilik pergi charge handfone tak lama tu my bro menjerit memangil-mangil nama saya like this "adik !adik !woi !tolong aku kejap !" then saya keluar bilik dengan berwajah masam tapi sweet say apa !nak apa ! sebab dah tahu dah ,tolong dia sekejap tu mesti meleceh kan dan lama .that why lahh malass .dari pukul 1 until 5 AM baru siap and baru dapat tidur .

tengah tolong-tolong tu ,brr ada glue panas jatuh dekat middle finger saya .rupanya agak hodoh selepas kejatuhan hanya setitik glue panas tu hampir merobek seluruh kulit saya yang halus lagi mulus ni hahah .menjerit tak menjerit kan and then air mata keluar ,titik demi titik dia keluar .sakit tahu tak ?kulit tersiat sedikit dalah panas buruk dah rupa middle finger saya so macam mana nak hulur triple fuck dekat dahi-dahi si musuh ?auccchh !sampai sekarang still rasa sakit .

dalah nak jalan kejap lagi ,maybe petang or malam ni balik kampung perak .serious ,i miss my atok mok and lake garden .tapi rasa macam tak semangat nak balik kampung ,rasa macam arggghh kinda bored !so nak atau tidak just ikut ajelahh .dalah kakak tak dapat ikut balik kampung sebab dia prectical dekat muar ,and tak ada kawan .just ada my bro ,mak and abah .nak online pun tak boleh .sebab dekat rumah guna wifi tak guna BANDBERUK ,so tak dapat nak online just dapat pegang laptop tengok cerita korea hahaha bukan rumah atok tak ada tv cuma tak ada astro haha .tak best :p 

and tak tahu nak balik bila ,saya rasa tak lama sebab nak ke kuala lumpur kotaraya ku hahah .nak pergi KLIA lagi ,jemput my aunt dari NZ tu nak balik and christmas !yeahh !tak lupa juga 3112 my birthday party mungkin akan diadakan di mcd batu pahat !so kalau menjadi akan diberitahu and kawan-kawan yang rapat akan di jemput :)

disini picture project tu and my middle finger tu .haha buruk sangat rupanyya .
click untuk tumbesaran

so guys enough for today ,tak boleh type berjela sebab tangan berbalut kesakitan .auchh !and guys ,kalau tak online nanti jangan lupa lah yee rindu-rindu si nora danish ni hahah .bhh !dadaaa :)

iklas dicoret oleh suhaila manaf/nora danish