♔Home |▲pollo



tragedi tiang lampu

Hello gello mello horlick nescafe !selamat sejahterang semua ,sihat-sihat belaka ?okay malas nak type panjang-panjang .nak story morry sikit tentang hari ni .sebelum tu korang semua kene tanam sifat symphaty sikit dalam diri untuk simpati dekat saya .

hari ni ,7 disember tak tahu hari apa lahh .tak ingat and malas nak ingat .hari ni bangun tidur mandi-mandi siap-siap semua ,nak keluar dengan family lahh kan nak pergi lunch dekat bandar batu pahat tu .sebelum tu teman mak cari barang-barang dia dulu .then pergi cari baju sekolah saya ,okay part ni yang menyampah nak menyumpah .beli kain jee then upah orang buat ,okay saya budak sekolah cepat lah ngedog saya bagi budak yang dah lepas SPM tu ,tak apa saya terima walaupun geram .

lepas beli baju tu pergi singgah watsons sekejap ,keluar jee watsons dah hujan lebat ,my abang pula parking kereta jauh sebab tak ada park kan .dalahh hujan ,lari punya lari nak ke kereta tu tiba-tiba mata roboh sampai ke perut hingga tiang lampu sebesar dunia pun tak boleh nampak nak jadi apa sehh .nasib pakai speck rabun tadi ,yess saya rabun .bila dah telangar tiang tu pergghh !bapak ahh cermin mata patah kot ,gila kuat saya langgar haha tapi kelaka pun ada haha ,pening habis rasa dia cool jee .sampai berdarah betul-betul bawah mata ,mata lebam ,bengkak ,muka bercalar kepala pening ,woo tapi nasib pakai speck kan sebab dekat tiang lampu tu ada banner apa tah yg orang suka gantung-gantung guna kayu tajam tu ,hampir tercucuk bebola mata dehh .

apa-apa pun lepas ni sumpah nak tak nak lari lagi .nanti mata jatuh sampai ke perut :( sakit woii habis muka sembab jee ni ,kesian kan .simpati tak ?nikmat gila masa tepat-tepat kene langgar ,ya allah teruk sungguh .menangis juga dekat situ .ada ke patut orang dekat marrybrown tu semua ketawa kan aku ,sedihh malu semua ada .bodoh punya aila haha malang berbau sungguh !nak lagi !sumpah nak rasa lagi kene macam tu !nak sangat !haha jauh kan lahh ya allah pening kepala ni .

okay lahh nak rehat nak tuam dengan air panas lagi .darah tak berhenti :( okay bye