♔Home |▲pollo



name
hahahh bermula cerita untuk hari ni ,hish tak berbudi bahasa langsung suhaila manaf ni ye pun bagi lah salam dulu kan atau bahasa omputeh hello .ni tak main terjah jee .hehe okay assalamualaikum dan hello untuk orang yang terasa dia ala-ala omputeh .alaa bukan selalu kan nak rasa makan cheese :P

haha cerita untuk hari ni ,cerita apa ya ?pada mula nya tak ada topic and tak rancang nak keletak keletuk keyboard ni memekak jee sampai dekat luar bilik dengar saya menype haha type guna kuku sebab tu memekak kuku panjang sangat hahah .okay ada orang IM tadi dan semalam hampir 6 orang panggil nora danish tau haha mereka tanya ,kenapa dekat blog gelar kan diri nora danish muka tak sama pun hahaha okay cerita nya berbunyi sedemikian ,masuk perenggan baru lahh yee

cerita nya macam ni ,mula-mula MOHD FARHAN call tapi lama dah saya cakap lahh dia CAPRICE sebab dia ala-ala caprice .kenal tak siapa caprice ?mehh sini adik-adik kakak nak tunjuk sedikit mehh hahah
click !
okay tengok lah muka dia sampai puas .masih tak kenal ?buat-buat lahh macam kenal ,yes dia boyfriend saya yang ke 4 kalau nak tahu hahah .kembali pada cerita ,muka si mohd farhan tu ala-ala lah sikit tapi tak sama sebab paan mok caprice omey hahah so saya panggil mohd farhan tu CAPRICE JAWA ,and tiba-tiba tergerak hati nak tanya habis aku ni siapa so dengan terlintas di kepalanya untuk cakap kau jadi nora danish lahh hahaha

so dari situ datang nya nama nora danish lekat hahah memang lahh muka tak sama and tak pernah cakap pun muka saya dengan nora danish sama hahah just main-main jee untuk buat orang menyampah bila dengar saya cakap saya nora danish hahah .benda tu jadi bahan gelak so apa salah nya kan haha and TNB pula itu bermaksud TENAGA NASIONAL BERHAD tetapi LUKE LUCAS/MALAI/MANJA haha dia cakap TENAGA NAIK BADAN .haha dia sorang sahaja yang panggil saya TNB sebab tragedi tiang lampu kemarin .
pada yang tak tahu tengtang tragedi tu ,mehh nak story morry sikit ,kita imbas kembali hari tu hujan-hujan nak elak kasut daripada basah terkena hujan ,saya lari lahh ke kereta masa lari-lari dan lari menggapai mimpi tup !terlanggar tiang lampu TNB ,so si luke lucas tu terus panggil saya TNB .ada faham ?so lepas ni jangan salah faham ,muka saya memang tak sama dengan si nora danish haha tapi 3 tahun akan datang mungkin akan sama hahah perasaan haha okay terima berkasih :)

dan maaf lah kadang-kadang saya ni bercakap lebih banyak daripada berfikir .assalamualaikum :)

iklas di coret oleh suhaila manaf/nora danish