♔Home |▲pollo



i love you
Hello gello nigga .watcha doin ?dengan keletak keletuk keyboard si suhaila manaf ni kerja kan ,dia nak story about him .all about him .my MOON haha .okay mungkin ni first time nak cerita pasal dia dalam sweetcoffee ni ,kadang-kadang ramai yang tanya ,tapi 2 keratan sahaja yang dapat dicapture daripada photoscape hee

click untuk tumbesaran :)

okay ,bukan tak berminat nak story pasal si dia ,okay sekejap saya terlupa untuk perkenal kan siapa that guy ,okay dia boyfriend saya lahh kan dah cakap my moon .dia selalu datang bila malam :p hah sebab siang dia always busy dengan kerja dia di saloon .kadang-kadang terasa juga nak story pasal dia selalu macam orang-orang lain yang ada boyfriend selalu story dalam blog dia ,tapi saya tak ada .bukan apa tak ada cerita nak story semuanya baik-baik belaka .
i mean bukan lahh patut cerita buruk aja dalam blog ni but sebenarnya tak perlu nak story pasal relationship kita ,bia kita sahaja yang tahu .sebab ada juga orang tak suka ,orang akan cakap alah dia ni bukak-bukak jee blog dia balik-balik cerita pasal boyfriend dia ,naik bosan lahh baca haa so tak nak macam tu kan .

okay buat kali ni nak cerita sikit lahh pasal si monyet tu hee dear ,kalau u terbaca buat bodoh aja tau jangan ngedog i haha .okay dia baik sangat ,lembut tak pernah nak marah tapi ada masa dia tegas sikit ,dia matured kot .senang nak faham orang senang nak terima pendapat .selama kami bersama selama sebulan ni tiada pergaduhan yang berlaku ,tapi bagusnya dia ni kalau dia tak suka or tak puas dia akan slow talk dia bagitahu .okay i love you dear :)

you know what ,mula-mula rasa macam susah jee nak sayang dia and susah nak faham dia ,lama-lama dah okay lah .dah biasa .masa mula-mula dulu ada juga lah asyik merengek aja sebab boring sebab dia kerja kan lama-lama dah faham kerja dia macam mana .kerja saloon kan orang tak tentu nak buat ni nak buat tu lahh kan .tapi selalu macam mana pun dia mesti akan call saya .kadang-kadang kesian juga dekat dia hari-hari penat tapi bila tak kerja pun dia cakap penat ,penat apa pun tak tahu lah padahal duduk rumah membuta aja haha .

and now dah happy ,serious happy sangat dengan dia .tak tahu lahh kan kalau dia tak ada buat masa 1 hari pun mesti macam nyonya gila yang selalu jalan depan kedai mak tu hahah tapi couple dengan dia ni lain sebab dia jenis matured tak ada lahh nak text 24hours macam budak-budak sekolah bercinta haha ,sorry terkasar .tapi betul lahh kan ,tak boring ke asyik text aje ?tanya soalan yang sama buang crdid lerr .dengan dia pula jarang text dia jee call sebab dia guna bill kan lagi pun numb fon dia celcom saya maxis so susah lahh dalah jarang topup ,hee jimat lahh haha

haa lagi satu kalau dia marah dia tak suka marah ,dia suka perli and gelak haha pelik kan si monyet ni haha tapi bila ingat balik first jumpa dia sangat kelakar haha kadang-kadang lepak baring dalam bilik teringat dia mesti ingat first meet dulu haha kelakar sungguh lah kan ,sampai ke rumah hantar dia haha .dulu malu-malu jee nak cakap ,yelahhh baru kenal kan .

okay lahh guys ,nak tidur dah ni mata dah sembab dohh ,terima berkasih :)

iklas dicoret oleh suhaila manaf/nora danish :)