♔Home |▲pollo



free anger
haii semua ,brr update dengan perasaan marah geram benci semua ada lahh .so malas nak type panjang-panjang .act nak type ni pun macam nak marah ,duk hentak-hentak jee lappy ni haa .baru balik kerja ,penat fikir nak dekat hari ahad lagi ,hari ahad ?ada test BI dekat tempat tuition TITIAN BAHASA bi antarabangsa ,susah nak mati ,tak tahu nak jawap macam mana and tak tahu macam mana test nya sebab baru masuk level ni ,sebelum ni level lain .senior lahh kan tapi still bengap macam apa .makan apa tah bengap sampai macam ni .

so ,dekat sini jelahh tempat dapat lepas geram semua .dengan kerja tadi menyakitkan hati .ada pakcik gatal duk ngurat-ngurat dalah bersongkok ,ada juga aku pam muka dia dekat situ ,nasib pelanggan kalau tak memang dah kene dah sekali .semua tak kena hari ni .kenapa tah ,orang pun ramai so penat lahh sikit kan .

bekerja pula dengan orang pemalas nak mati .brr ,forget it ,tadi sampai je dekat kedai semua ketawa kan sebab mata saya ,mata yang lebam dan bekas luka akibat langgar tiang lampu hari tu lah .tapi slumber jelahh ,hari ni emo gila .ada jee tak kena .tiba-tiba balik pula ,terus online .bila online jee tak lama ada budak laki mana tah budak gila tiba-tiba nak marah cakap macam-macam maki-maki sebab saya tak layan .okay act saya memang sombong tapi dengan lelaki sahaja dengan perempuan tak pernah sombong pun ,kalau tegur memang dilayan .kalau tak tegur memang lahh saya tak tegur .tu tidak bermakna saya sombong .

bukan belagak macam hot ke apa ,paham-paham lahh kan facebook ni tak semua orang kita boleh melayan ,memang lahh facebook ni tempat cari rakan tapi sekarang facebook ni tempat cari pasangan tak dinafikan lah benda tu sebab dah ramai yan cari bf or gf dalam facebook .artist pun ramai kawin tapi kenal dalam facebook kan .apa kejadah siak aku cerita pasal artist pulak masuk ni orang bercinta pun masuk .so ,yang lelaki tu kalau saya rajin melayan ,saya layan lahh kalau tak minta maaf sebab kawan lelaki dah terlampau ramai nak cari kawan perempuan pula .so tak perlu lahh nak maki-maki orang kalau orang tak layan tu ,kene pulak maki time saya tak ada mud ,bum !sekali kene sound balik tadi puas hati aku .

kesian kene block ,tak apa lahh kalau aku baik hati or christmas nanti saya unblock balik yee :) tu pun kalau baiki hati lahh .tadi pun bf saya call ada ke saya tengah cakap dia boleh tidur ,brr !penat aku membebel kau boleh tidur .nasib sayang kalau tak dah kene ketuk dah kepala .so malas nak cakap banyak nak tidur jee esuk nak bangun awal nak kemas rumah sikit .assalamualikum :)

ikhlas daripada saya suhaila manaf