♔Home |▲pollo



DIET membunuh
haa hello gello !hari yang cerah sedikit mendung-mendung dan sunyi sepi tanpa kata tanpa suara sebab semua membuta saya sorang jee terpacak depan lappy ni hah mengadap skype ,youtube ,facebook ,blog dan redtube bhahah redtube tu tak ada ehh saja jee tambah merepek jee haha .baru lepas skyping dengan my aunt ,sumpah menyumpah boring dekat sini .dengan tak makan nya lagi ,diet lerr haha

okay nak cerita about plan DIET yang membunuh ni .killing habis sampai mengidam dibuatnya banyak sangat pantang larang macam orang mengandung lahaii haha okay peace :D hotak ahh selalu bangun tidur pukul 3 4 paling lembap pukul 5 atau pun 6 sekali kene bangun tidur pukul 7 perggh !enak sungguh !hamek kau suhaila manaf !pagi-pagi bangun ingat nak jog sampai sekarang tak jog-jog naik malas dahh haha ,bangun jee pergi dapur minum air suam ,perggh !nak cerita pasal pagi tadi sekejap ,bangun pergi dapur amek air suam mamai kan so teramek air panas banyak sangat sebab ingat tu air sejuk hahah melecur bibir lahh boleh jadi macam bibir orang bawah ni <3

apa ?dia sweet ?okay memang suwet muet dah aku tengok ,rare habis dahh bibir dia ,bibir aku pun hampir begitu tapi dapat di selamat kan dan dapat dirawat dengan segera hahah kalau tak HOT MAK !haha okay tutup cerita pasal pagi tadi nak cerita pasal diet balik .dalah bangun cepat ,bangun minum air suam then jog dekat rumah jee haha seat up banyak kali dah penat tu pergi dapur amek air dutch lady strawberry nyumnyumnyum hehek .lepas buat semua tu pergi lah kemas rumah apa-apa yang patut tapi pagi tadi basuh baju ,mop lantai ,sidai baju ,sapu sampah ,kemas bilik sikit-sikit then online .


makan pulak ?okay makan ni yang hampir buat saya nak bunuh diri -_- .siksa woo ,dalah teringin nak makan KEEPSI tapi tak boleh ,MEKDI lagi lah tak boleh ,NASI memang siksa tak makan .sebab MOHD FARHAN cakap nasi menggemuk kan so jangan makan nasi .okay saya mencuba ,kalau mati kebulur kawan-kawan tolong cari kan dia kay kasi pam muka dia haha .petang pula mandi-mandi makan roti jee orang lain makan nasi ,dalam pukul 4 lebih tu minum petang ,minum petang yang best ICE LEMON TEA KURANG MANIS woahh !sodap !makan biskut .itu untuk minum petang .


datang malam pula ,adess ,balik-balik duk telan meggi tomyam ,meehun hailam naik hairan saya lahh sebab dah tak ada makanan lain yang berunsur mee yang saya suka haha ,dah makan-makan tapi kan selalu makan mee tak pernah habis makan 3 kali suap jee dah slow terus letak makanan tempat lain .mandi-mandi dressup-dressup pergi kerja .haa kerja perggh letak ,di sebab kan mak tu tokey masuk lah lambat kalau mak tu bukan tokey masuk lahh pukul 4 petang haha masuk pukul 8 balik pukul 11 malam dapat gaji RM10 1 hari okay lahh tu sebab berapa jam jee lahaii saya kerja haha tu pun duk perintah orang tak banyak buat kerja habis pekerja lain nak buat apa kalau saya buat kerja dia orang hahah dalah suhaila manaf rajin haha

perasan giloo haha .tapi malam ni tak kerja :D buntal kan badan lahh apa lagi haha .korang nak tahu tak selama saya duk type ni macam buat POPORN ni ehh salah popcorn ni perut bunyi brr(vibrate) hampir 5 dan 6 kali kalau dikira balik .kelaparan sebab makan tengah hari tak makan lagi haha .sabar suhaila kawal napsu tu haha okay kejap lagi nak main badminton ahah nak keluar kan segala lemak-lemak yang ada pada tubuh ni haha .malas nak cerita panjang-panjang cukup sekadar puas saya melepas kan geram aku pada Diet ni haha terasa poyos lebihh doo hari ni hahah ,nak berbahasa sangat hahah okay lahh baii :)

salam suhaila manaf tercinta dan cute kahkahkah

wehh lupa nak cakap maaf gambar tak ada kena mengena dengan cerita hahah