♔Home |▲pollo



madness
brr hello gello bello !petang sudah hampir maghrib ,coret benda ni sebelum mandi untuk bekerja kejap lagi nak mandi-mandi nak dressup-dressup pergi kirjo .nak ikut kan malas nak berkjerja hari ni sebab kawan kakak EDDY ajak pergi tengok wayang last-last ajak dia orang jee lepak kedai hehe jumpa kita :P
okay just nak story pasal dua awek yang aku gila-gila kan sangat ni <3


HEYLEY WILLIAMS AND AVRIL LAVIGNE ,haa tiba-tiba jee nak story pasal dua aweks atas ni .ya allah gila sungguh dekat mereka ni .nak dikatakan hampir setengah poster dia terperap dalam bilik tu hah ,buka jee almari baju pagi-pagi mesti jumpa muka depa hahah .minat sangat .serious nak jadi macam dia orang suka gila dressup dia orang ,hampir trauma tengok tengok dia orang .apa pun yang ada kene mengena dengan dia orang mesti saya akan beri tumpuan lebih haha .

sumpah lahh ,lagi satu nak rambut macam dia orang .rambut tengah bela sekarang ni sebab nak buat rambut macam avril hokhok habis sekolah kasi colour jee semua sebab geram sangat dah ni sabar yee suhaila setahun lagi awak mengadap buku sekolah ye .chill ..tapi yang seronoknya rambut pun dah panjang sikit dah sampai bawah dada hee just nak tunggu lagi panjang jee tapi geram sebab banyak gugur ,brr !

okay malas nak cerita bebanyak dah nak maghrib nak siap-siap pergi kerja ni jelahh yang dapat nak type ,okay daa <3

iklas dari suhaila manaf