♔Home |▲pollo



weekend
haa haii !!!!!haha atotot rindu korang semua ,sekarang busy jee dohh sampai malas nak update haha mesti rindu ni kan nak baca cerita bodoh-bodoh hahah .brr banyak benoo nak cerita nya ni hah tapi macam tak berpeluang nak type panjang-panjang sebab keyboard macam pantek buat perangai sakit tangan ni haa duk menype macam buat popcorn lahaii tekan betul-betul punya tekan haha .tu lahh beli lagi jenis yang getah boleh lipat-lipat kan dah susah haha

okay ,nak ceritoo dari mana yaa ,adess banyak benda dah lupa ni ,asal ttengah type jee mesti lupa nak cerita apa .brr !haa cerita aje lahh apa yang ingat kan .okay ,hari tu hari apa eekk sabtu lerr pergi lahh wedding sapa tahh kawan mak ,dekat muar jauh tak jauh sempat saya mermbuta lagi kan kakak yang drive .mak malas nak drive .so tido-tido bangun jee muka dash serabai jee pergghhh sumpah penat sangat kenapa tahh .bangun jee dah nak sampai ,hujan pulak kan dengan heels pulak tu kan makanan tak sodap lagi haha ,ade ke salah amek lauk brr pergi amek lauk kambing eyuuu geli lah terus makan nasi kosong haha

lepas sampai jee rumah dalam pukul 5 lebihh terus tukar baju pakai shirt pergi balik bandar batu pahat dengan kakak ,dia drive .sebab dia nak pergi buat rambut ,dia nak buat apa  ?ohh okay dia nak highlight colour merah bila dekat cahaya matahari jee nampak tu haha .act kedai tu tutup tapi pekerja dia bukak sebab kakak nak buat rambut jee haha pekerja dia kawan kakak punya kawan .paham tak ?tak paham ?okay duk diam-diam jee haha .okay nama kedai tu wann studio dekat jalan bpwalk ,sampai jee bpwalk lepak dekat ramly cafe sekejap minum petang katanya haha dah tu pergi lahh saloon tu ,dekat-dekat jee pun haha siap rambut tu dalam jam 8 lebih ke 9 tah lagi pun orang buat rambut tu nak cepat sebab nak keluar kawan dia pun dah tunggu dekat depan saloon tu ,saloon tu dah macam kitaorang punya haha main-main lahh amek kepala patung kita orang ikat kan rambutlahh haha

click !
pic dekat saloon

pic dekat dataran 
maaf picture tak berapa nak, clear sebab amek main-main jee lagi pun gelap .

okay lepas siap buat rambut tu pergi lepak dekat BURGER ARAB ,dekat traffic light jalan nak ke hospital ,orang yang tinggal batu pahat jee yang tahu hee .makan dekat situ asik kene kacau jee ade kucing nak makan nasi ayam pun tak senang asik meow-meow tepi saya minta makanan hahah jerit-jerit dekat situu dah macam beruk dahh hahah teruk gila .lepak sana sampai pukul 11 lepas tu pusing batu pahat hahah pusing batu pahat dah macam kl lahh haha takdelahh pusing just nak cari tempat lepak ,last-last tengok dataran macam berpancen haha duduk situ kejap ,tapi tersorok sikit lepak dekat kereta jee bual-bual buka lagu kuat-kuat joget-joget haha orang tak nampak pun nama pun tersorok tapi tak sangka pulak ada yang nampak haha tajam betul mata si AMOI LIP LOP/FATHIN ATIKAH dia misscall then saya call lahh balik dia tanya dekat mana saya cakap dekat dataran dia cakap nampak saya haha tapi saya tak nampak sebab saya rabun lerr haha dia lambai-lambai jee dari jauh ingat nak jumpa tapi perut berat lahh nak jalan hahahaha

lepas dah boring dekat situ pusing-pusing kejap then polis buat kerja dia hahah apa lagi tahan mat-mat lempet lahh habis kene kepung dataran seronok lahai tengok orang kene tahan haha siap pusing-pusing situ sebab nak tengok orang haha dah bosan then pulang lahh kerumahh kan ,dan online seperti biasa haha .ehh tapi semalam kan awal muharam kan so teringat lahh pulak nak baca yasiin 3 kali ,okay saya laksana kan dengan sempurna ,pergi ambil air sembahyang ambil yassin baca lahh 3 kali .mak terkejut balik tengok saya haha 

esuk nya pulak ?saya bangun pukul 5 ,hahah bayangkan ?okay mandi-mandi tengok tv makan and keluar lagi dengan kakak pergi saloon lagi dekat rengit tempat biasa kami pergi sebab cina tu memahami haha kakak pergi buat treatment and potong rambut sikit yang rosak balik dalam pukul 8 then sampai uma mandi-mandi keluar balik ,ANUWA DALY amek dekat rumah nak pergi tengok bola kan ,pukul 9 baru keluar samai-sampai jee bola dah 2 0 pergghh pergi cari kedai makan lagi nak lepak mana lama sungguh last-last lepak dekat bpwalk jee ceria maju dapat tengok sekejap jee bola brr ,tenson betul marah ni !haha dalah semua tengah lapar kan kedai tu pulak ramai orang hampir sejam kami tunggu makanan ,last-last sampai juga .

makan-makan comel kan perut pergi sri gading kejap apa ekk nama tempat tu haa pura kencana kot ahah duduk dalam kereta jee sebab anuwa daly nak jual BB dia ,tengah seronok-seronok dalam kereta 3 orang semua perempuan ada binatang melekat dekat kaki kawan kakak hahah menjerit dia semua keluar kereta haha last-last cari-cari ada ke siput dalam kereta hahah saya keluar kan carpet dah buang masuk balik kereta bual-bual tak lama tu dah sattle pergi balik bandar batu pahat pusing lagi cari tempat lepak adess duduk batu pahat ni membosan kan haha pergi busten lama lepak 1001 malam ingat nak shisha tapi kedai dah nak tutup so minum-minum jelah kan .lepas tu pukul 1 lebih balik .lepas balik makan lagi hahah mok lahh cani haha

okay lahh sampai sini jelahh penat doo type saya pun tahu korang penat jugak nak membaca nya hahah okay boii semua .ehh lupa terimas membaca cerita yang tak seberapa ni .boii