♔Home |▲pollo



wedding
haiii semua !whasapp ?haha topic hari ni best sikit hehek ehh guys malam semalam saya pakai kan inai kelling yang lukis-lukis tu tau dekat kakak sedara saya sebab semua tak pandai lukis ahahh buta seni semua and inai yang biasa semua saya yang pakai kan haa terharu beb sebab saya tak pernah pakai kan inai untuk orang kawin hahah meriah habis macam saya yang nak kawin hahah nak tengok come-come i show you haha tapi serabai sikit lah muka sebab penat kan .
hey-hey ,pada siang tadi pula majlis berjalan dengan lancar memang penat habis doo .sebab akak sedara yang first dalam family belah mak yang kawin so buat meriah habis lahh kan haha tadi keje memang asyik snap-snap picture jee tapi tak semua cousin balik sebab ada yang nak SPM next week so tak berapa nak meriah .picture terlalu banyak wey sampai nak upload pon fikir dua tiga kali hahah tapi saya akan ambil picture yang ada muka saya jelahh ye maaf semua hahaha banyak benda nak stoly dalam sweetcoffee ni ,tapi memandang kan saya ni malas nak type panjang-panjang so ringkas kan jelah haha 

sekarang memang tak selalu update sebab busy tiap-tiap malam pergi rumah my aunt tolong siap-siap kan barang and kemas-kemas for wedding .memang saya ni dah macam orang terpenting jugak lahh sebab rajin kan ahaha banyak jugak lahh tugas yang harus dibuat haha so tak berapa kerap nak cerita untuk korang semua .ni pon nak story mata dah kuyu .

habis jaa kenduri semua kita orang tak kemas sebab pakai kateing kan so dia siap kan kemas semua sampai bersih licin dan suci haaha .tahu tak after wedding saya and cousin semua lepak gila sampai tertidur dekat ruang tamu semua ramai-ramai hahah macam penat gila lahai hahah .tapi best sebab jarang nak berkumpul kan tiba-tiba jee even tak semua yang balik ken ken hahah

then balik rumah sambung tidur and bangun pukul 9 terus ajak kakak siap-siap pergi mcd nak jumpa orang haha sebab dah janji kan haha .sampai-sampai dalam pukul 10 lebih ,sampai mana ?mcd lerr hahah dah ada orang tunggu .macam datin lahai rasa hahah jumpa AFIQ ASYRAF DAN MOHD FARHAN ,act janji dengan afiq tu jee kebetulan pula kakak call paan then dia datang .so bual-bual sampai tak tahu nak bual apa .hey act ,afiq tu baru first time meet kenal dekat fb .so tu first meet lah kira haha dia okay lah cuma tak tahu nak cakap ap dengan dia .hahah so macam malu-malu sikit ,cehh sebelum ni muka tak tahu malu hahaha .and tadi happy juga lahh kan ,angkat kaki berambus dari mcd dalam pukul 1 dekat-dekat area pukul 2 and terus hantar afiq tu balik rumah haha .padahal baru kenal macam dah lama jee siap berhantar ke rumah bagai kan hasaha .tapi dia okay ,tu first time so macam blur-blur lahh kan .act nak pulang dengan cepat sebab kakak ada cakap kesian dekat dia dalah esuk nak kerja tapi lupa semua hahah

apa-apa pon memang best hari ni .best gila.sekejap jee masa jalan .balik tadi terus padam makeup semua then tuka baju cepat-cepat on pc nak update ,kali ni tak on guna lappy ,sebab cik shyuhaida kite pakai ,dia lekat jee dengan lappy .ada masa esuk or luse saya masuk kan picture-picture wedding okay .tengok puas-puas bawak tidur okay hahah .okay selamat malam semua nak tidur sebab boring gilo .bye
ehh ni sempat upload sikit dulu ,

hahah picture last one ni masa nak karaoke dengan orang-orang gila hahah best <3