♔Home |▲pollo



wattafish!
okay hii semua ,tarik nafas panjang-panjang kemudian lepas ,dah sedia nak dengar cerita panas untuk hari ni ?okay cukup panas ,membara .sebelum tu nak ingat kan kawan-kawan semua kalau ada antara anda semua yang suka kan kawan sendiri atau otw nak couple dengan kawan sendiri better jangan ,itu hanya lah menyusahkan diri anda sendiri kelak .ecehh ayat hahah hari ni pun dah masuk 17 NOVEMBER 2011 ,cepat kan masa berjalan sekejap aje .dan tahun depan aku digelar SPM candidate ,atooo benci dengar lahh .cuti ni pula saya bukan dapat mengangkang depan tv depan lappy depan apalagi ?hah dan sewaktu dengan nya lahh kan .cuti ni saya dah start prepare untuk next year ,untuk SPM next year setahun lagi dah prepare bapak awal lahh kan haha cemerlang katanya ,ehh cemerlang ke macam ikan sembilang adelahh perangai .haha

okay ,bermulanya cerita pada hari ni ,adik-adik semua duduk-duduk ,nak apa ?nak popcorn ?okay nah sorang sebutir hahaha okay ,hari ni jee bangun tidur pukul 2 sayang kite kejut .bangun jee hati nak naik hangin jee .tak tahu lah kenapa lahh kan .terus tarik towel mandi wangi-wangi makan .okay lepas makan terus tarik lappy ngadap lappy ,sambil-sambil on lappy tu terdengar suara bebelan .okay itu ibuku ,dia membebel suruh study untuk next year .yehh study !asik mengadap lappy jee 24hours bebola mata aku ni pun naik bengkak jugak tapi best dapat lepak jee dengar lagu .tengok-tengok muka orang dalam fb tu ade yang okay sejuk hati ada yang mintak kaki rasa nak tarik picture tu keluar ludah jee haha ecehh kidding lah ,tak baik ciptaan tuhan kan :) korang semua jangan ambil hati tau dengan ayat aku tadi semua orang ada kelebihan sendiri kan :)

haa ,tadi dah kene bebel then bila on pula kakak saya tegur dia marah-marah sebab monyet bodoh sebab monyet tu cerita apatah dekat dia .siapa monyet tu ?monyet tu ex kita nama dia E**A*  *E*N** .kakak syaa marah-marah tak paham lahh kenapa nak buat sakit hati jee hari ni .semua serba tak kena .monyet tu mengadu macam-macam ,saya cerita bukan buruk kan dia pun just cerita dia dah couple dengan orang lain dekat kakak .then monyet cakap saya buruk-buruk kan dia apatah kelling tambi tu .tak paham betul perangai manusia macam ni .kata kawan ,tapi tak macam kawan pun .dalah monyet tu cakap yeye jee macam tak pernah buat salah and dosa .panas telingo oden dongar nyoo ..and tadi terus call monyet tu marah dia .tapi time tu perasan pula mak saya ada belakang saya hahahah then dia tanya kenapa semua banyak betul soal macam polis dah ,yelahh suami dia polis dia pun nak jugak haha

then semua jadi kucar-kacir ,macam mana nak habis cerita semua ni pun tak tahu lah .saya macam tak ada life sekarang ni .semuanya membosan kan .tak tahu sampai bila cerita macam ni kalau semua ikut kepala masing-masing .and for you si E**** Z***** kalau awak terbaca tak perlu nak cerita dekat orang pasal kita ,kita biar lah kita jee sattle kan masalah kita sendiri .jangan lah kecoh-kecoh tak suka lah orang sibuk-sibuk sangat ni .gelabah gila lahhai .and awak tu tak ada hak nak bagitahu kita couple dengan siapa pun ,tu hak kita .awak ada life awak kita ada life kita .masing-masing jaga diri masing-masing okay .

okay im done with u fuckers !serious mula-mula saya nak kawan dengan awak tau ,okay guys 'awak' tu maksud saya si monyet yang tadi lahh kan .tapi bila awak buat perangai macam ni serious dah tak nak dah kawan dengan lelaki and menyesal couple dengan kawan sendiri kalau saya tahu dulu saya kawan aja dengan awak .saya dah muak semua ada tau sampai nak muntah-muntah dahh muak dia .guys ,tadi dia siap text last sekali cakap 'kalau kau nak kawan dengan aku ubah perangai kau' hello !perangai siapa yang patut ubah ?brr ,tak hamak sangat pun nak berkawan disebab kan saya tak nak gaduh-gaduh saya nak kawan nak baik lahh kan dengan si monyet tu .dahlah malas nak fikir lagi .1 jee nak bagitahu awak-awak semua hati manusia takn boleh dipaksa .so beware lah kalau nak bercinta dengan kawan sendiri itu sama seperti menempah maut ,haha 

okay guys panjangkan cerita saya kali ni .okay puas hati dah sekarang .lepas ni jangan tanya apa-apa lagi pasal saya dan dia .semua dah habis tamat dah .and hope ni last story pasal dia hope tak ada lagi dia dalam blog ni lepas ni .okay kawan-kawan terimas membaca yang tak berapa nak faham tu iye-iye kan ajelahh ye :) boii