♔Home |▲pollo



sweetdream
haaa !hello semua .dah sedia nak baca ?okay guys .hari ni saya bangun pukul 5 petang .percaya ?suke hati anda nak percaya atau tidak .act saya pun tak percaya sebab lama gila dohh .hahah teruk aku ni makin lama hahah .weit-weit ingat tak kuku leopard yang saya nak buat tu and now dah jadi and saya suka gila haha hasil dari air tangan sendiri kan bukan pakai sticker okay hahah jangan cemburu haha 
hahah okay tak okay tak ?okay lahh tu kan buruk sikit jee pun haha yang penting saya buat sendiri .saya bangga dengan hasil kerja saya even tak berapa .hahah poyos lebih ken ken haha seronok gila hari ni tak tahu kenapa nak ketawa jee haha happy kot sebab dapat kenal dia

kita mesti pernah admire dekat someone kan hee cuba awak-awak semua bayagkan orang yang awak semua admire tu dah lama then dia datang sendiri dalam life kite ,haa mesti happy gila kan rasa haha tak tahu lah kenapa sekarang ni orang yang saya pernah admire mase dekat myspace dulu ramai gila datang dalam life saya and selalu teman saya hahah sampai tak tahu nak pilih mane 1 .tapi antara semua pasti saya akan memilih yang terbaik di antara kesemua tu bukan ? :)

hey ,saya kenal dia dah lama sebab saya admire dia and adik dia dari dulu memang gila-gila suke dia .haha tapi abang dia ,handsome giloo wey dua beradik ni haha dulu sombong kot tapi saya memang tak pernah tegur dia dari dulu .tiba-tiba itu hari dia tegur 'hye' saya tak perasan saya tak layan haha dah lama dia asik send bukan-bukan dekat IM ape tah video chat lah yang bukan dia send facebook kan gila sikit kan .so saya tegur dia saya cakap dah banyak kali u send benda ni dkt i .ohh dia cakap sorry semua sebab bukan dia yang send dia cume pernah cakap hye tapi saya tak layan .ohhmai !silap gila hahah dia cakap saya sombong haha

and malam tu bual dengan dia lama gila sampai pukul 4 hahaha dia okay suka gelak kelakar haha merepek kuat hahah happy kenal dia ingat dia sombong hahah and dia ajak lepak dia minta numb fon nanti senang nak meet so bagi jela mula-mula macam nak tak nak bagi kan sebab terus nak bagi nanti apa pulak dia cakap so disebab kan saya ni pernah suka dia and sampai sekarang suka dia terus bagi hahaha .

then hari ni dia on lambat tunggu dia dari petang sebab dia cakap dia off day dia kerja saloon haha bikla on jee dalam pukul 12 terus happy haha tapi saya tak tegur dia dulu saya tunggu dia tegur tak lama tu dia tegur ohh layan kejap jee sebab dia punya internet giloo hahah then dia call ,auchh !tu lagi happy haha dia kelakar sengat-sangat suka merepek hahah and suka gelak haha layan kan jee haha 

happy sangat lah hari ni haha even dapat IM kejap aja tak pa sebab dia call haha .dia handsome sangat macam KPOP dohh hahahah sapa tak suka dari saya form 1 kot suka dia hahah and now dapat .okay dia call tanya macam-macam macam dah kenal lama jee padahal baru kenal 2 hari haha bual macam dah biasa jumpa hahah and dia ajak lepak weekend ni okay saya pergi mesti lah sebab tak nak kecewa kan dia haha suke suke suke .ape gedik sangat aila ni hahah apelahh haha happy sangat macam ni lahh .okay saya suka awak sangat-sangat tapi saya malu -_- hahah ngade no !tak kan saya perempuan nak cakap suka dia and nak couple dengan dia okay saya bukan perempuan rakuss sangat macam deseprate giloo hahah no bukan saya .selama saya hidup pon tak pernah cakap nak couple dengan lelaki maaf lah ye hahah buat malu jee perempuan macam tu .oppss !okay mood happy .jangan jeles and jangan nak rosak kan happy aku .tak boleh nak mention nama dia nanti ada orang baca orang search dekat facebook and add then tergedik-gedik .mane lahh tau ade orang benci saya kan tak boleh tengok saya lebih hahah opss !okay lahh boii