♔Home |▲pollo



im a single ladies
hei hei anda kembali bersama saya di dalam rancangan ...!hahah merepek ,haha hoi hoi semua okay setakat ni dan beberapa minggu ni ramai yang mempersoal kan status saya .ececehh lagak artiss kunun hahah apelah sangat kau tu suhaila manaf ,ingat najwa latif ke hahah maaf saya bukan peminat najwa latif dekat sini .alaahai ...geli haha okay kembali pada topic yang sebenar ,lari tajuk kejap tadi haha .okay status ?ye saya SINGLE ,dengar tak ?okay single ,still tak dengar ?okay single lahh !tak dengar juga ?mehh nak bisik sikit kite single lahh .okay dengar ?okay good :)

why ?haa tak kan faham kenapa .bia saya dan dia jee yang paham .saya bukan jenis dah couple then buruk-buruk kan orang tu .maaf itu bukan saya :) saya tak kesah orang nak cakap saya apa pun sebab mulut orang tak boleh tutup .sumbat stocken pun belum tentu boleh tutup mulut orang .haa orang nak cakap saya jahat ke apa ke dipersila kan ,dah puas dah kene maki kene marah sebab clash .orang lain tak kan faham .dengar cerita sebelah pihak memang tak jadi apa lah kan semua nak salah kan saya .tak apa saya chill ,jangan nak gelabah sangat kan benda ni .satu hari tahu cerita betul baru rasa menyesal :)

and setakat ni belum ada pengganti ,saya pun ramai kawan lelaki and belum boleh terima sapa-sapa .tak kesah lahh sampai bila ,sampai seru dah datang atau sampai ada orang yang boleh bukak hati ni untuk orang lain saya akan terima dia seadanya .dengan erwan zernal ,okay kami still kawan .kawan baik .kadang-kadang masing-masing tolong masing-masing .kami 1 class so nak buat apa bergaduh kan .saya pun lebih selesa anggap dia as a friend .sebab sebelum kami couple kami memang kawan baik ,time couple pun macam kawan .saya selesa dengan kedudukan saya sekarang .

kawan-kawan ,tolong jangan push saya .saya buat ni untuk kebaikan diri saya ,hati saya dan segalanya .berkawan lebih baik kan dari couple ,kalau couple clash then gaduh .kalau kawan tak kan clash mungkin gaduh tapi tak ada rasa benci macam benci kan ex kita .so paham sendiri lah maaf ayat belit-belit saya baca pun naik sembelit hahah .terima kasih sebab ramai yang nak tanya pasal ni ,act saya tak berapa suka dengan topic ni sebab ni personal kan tak perlu nak cerita dekat orang macam minta simpati lahaii ,tapi kali ni nak terbuat .dalam hal ni tak ada sape salah ,so awak-awak yang rasa saya ni jahat tinggal kan bf saya kerana orang lain maaf anda silap sama sekali .terima kasih ,and orang lain tu tak pernah wujud ,macam saya cakap tadi saya mempunyai kawan lelaki tapi agak mesra .okay terima kasih membaca and memahami cerita saya .saya hargai anda semua .bye :)