♔Home |▲pollo



bbq
hee hai hello semua .tahun ni raya haji paling best kot sebab ramai adik beradik belah ayah datang raya dekat sini dekat johor hehe makan rendang ketupat palas ,ayam masak merah tu mesti kene ada lahh kan fav tu ,apa lagi ye haa macam-macam lah tak ketinggalan juga nasi baryani ehh betul ke eja tu ?bolehh betul lah tu kan haha lama kot tak story dalam ni so hari ni nak share dengan korang semua :)

actually pagi raya tu saya bangun pukul 8 kot hahah cepat giloo kan haha sebab bising-bisng dah semua dah bangun memang meriah giloa lahh sebab ramai family abah yang datang .thats why ingat dah tengah hari saya pon berebut lah toilet nak mandi hahah dah mandi-mandi terus pakai baju kurung ,tengok jam hampehh gila hahah baru pukul 9 patut lahh saya macam tak puas jee tidur hari ni haha dalah tempat tidur sempit haha

pakai baju kurung comel-comel dah semua terus makan hahah kebulo sebab malam tu tak makan nak diet lahh kononnya kan haahha lebihh ngade sampai kebulo haha ketupat pagi tu makan memang banyak gila sampai tak habis .tapi ayam masak merah mesti kene ade :)

then tunggu sampai petang makeup-makeup kan cousin kejap pakai kan polish nails untuk dia orang haha habis tak tahu nak buat apa kan sebab bangun pagi sangat ,then tengok tv kejap layan cerita cartoon mr.bean haha tehn bual-bual samapi lah pukul 2 .lama gila kan serious memang rasa nak tidur balik time tu tapi takut baju kurung renyuk dalah nak iron pon kene ikut turn hahah siap beratur tunggu untuk iron baju haha

dalam pukuol 3 kami semua keluar .dan keesokan hari nya semua dah kemas-kemas nak balik .but sebelum balik ada bbq dekat tepi pantai haha tu part paling best gila haha angin kuat .nak hitam kan muke kan tapi nasib baik hari tu redup jee tak panas sangat haha kalau tak berlecak ketiak dah semua haha tapi best sangat lahh .dalam pukul 5 semua dah kemas-kemas nak balik ,tapi yang best dapat duit dari makcik-makcik semua hahah kaya balik lahh saya lepas ni shopping lagi habis kan duit hahah .okay tu jee :)