♔Home |▲pollo



lovelovelove
haa !okay ,nak cerita malu ni !blushing habis hahaha .hai semua ,korang baca jangan gelak guling-guling tau haha tak tahu nak start macam mana cerita ni haha okay lah saya start cerita kenal si dia okay haha dulu mase saya guna myspace ala zaman-zaman kegemilangan myspace dulu lahh pernah suka dekat dia .suka gila haha tapi tak pernah tegur tak pernah kenal just tahu nama dia ajelahh .sweet kot muke dia haha .bila dekat zaman myspace dah tamat start facebook pulak ,facebook saya dah guna dari form2 and sampai sekarang haha .tak perasan pula sapa yang add sapa .sebab tiba-tiba ada friend dengan dia .and saya jenis tak suka add orang memang dari dulu bukan apa malass doo hahah

tiba-tiba one day dia tegur dekat IM ,haha dia cakap hye tapi lepas hye tu ada benda gila keluar entah video chat lah apa lah so saya tak layan lahh sebab ingat bukan dia send .act memang dia send hye tu tapi saya ingat bukan dia send ingat facebook gila tu send hahah so dalam beberapa hari memang banyak kali dia send video chat apa tah merepek saya try lah tegur cakap dah banyak kali benda pelik tu keluar then dia cakap bukan dia send dia cume pernah send hye jee tapi saya tak layan hahah .start dari situ kita orang rapat haha 

act ,sebelum benda tu jadi .dalam sebulan yang lepas saya and dia pernah jumpa .dekat summit prade batu pahat .masa tu saya dengan ex bf saya erwan ,pergi mcd sebab saya teringin nak makan mcd .mase beratur nak order dia datang nak beli juga then dia beratur belakang saya dengan bf saya haha tapi bf saya dengan dia kawan-kawan so tegur-tegur macam tu lahh haha .tak tahu pulak orang yang saya pernah suka tu ,itu orangnya haha suke lahh kan sape tak suka orang yang kita pernah minat tiba-tiba datang sendiri dalam life kita kan haha 

funny gilaa haha dah bual-bual then rancang nak jumpa ,so sabtu minggu lepas kakak balik kita orang jumpa dekat mcd haha dia balik kerja terus datang mcd tunggu saya .ohh dia kerja mana ?okay dia kerja dekat saloon apa nama saloon dia ekk entah lupa yang penting dekat summit haha dari pukul 10 lebih sampai pukul 1 lebih kita orang lepak jee dekat mcd ,okay tu first meet lahh kire kan .haha then hantar dia balik rumah dah macam kenal lama padahal kenal dalam fb jee kan haha tapi memang blur-blur lahh masa jumpa tu hahaha malu kot tapi peliknya sebelum ni jumpa orang kenal ke tak ke saya ni memang muka tak malu main tegur jee hahaha
text-text time free tapi jarang text kot sebab dia guna celcom dohh mahal haha dia jelahh call hari-hari time tak busy ,makin lama makin rapat haha .macam apa dah dohh hahaha dia pon datang tepat pada masa sebab saya dengan erwan dah clash hahah dia care gila kot pasal saya .dia cool dia takdelah gelabah kecoh sangat masa jumpa pon dia nampak macam slow sikit kakak pun cakap muke dia suci giloo hahah tapi tak tahu lah kan haha masa jumpa pon dia tak banyak cakap sangat tapi dia suka buat lawak and suka gelak haha

haha and nak cerita dekat korang semua ni yang saya dah diTAKEN .ecehh hahah lame dah saja diam kan malas nak update tunggu semua dah okay baru lah bagitahu kan ,tak perlu cepat-cepat gelabah sangat haha .blushing ni :D hahah so tak tahu nak cakap apa ,and hope dapat kekal lama dengan dia .haa nama dia ?haha afiq asyraf ;) haha okay guys ,terimas membaca hehe okay boii :)

click !