♔Home |▲pollo



disember
haa !bertemu kembali :) haii semua .dah makan ?dah mandi ?dah solat ;) 
okay sekarang pun nak masuk bulan disember kan haa fyi BIRTHDAY saya 31disember nak dekat dahh haha tapi yang best nya birthday saya malam tu sambut NEW YEAR yahh new year .lepas tu berazam :)
okay benda ni saya copy dari IMAN AMIRA nak tag nama dia boleh tapi banyak kerja nak buat lahh kan .just mention nama dia ajelahh haha lets see :)

Disember
- Pemurah terhadap perhubungan
- Mudah jatuh cinta dalam masa yang sama.
- Tergesa-gesa dalam perhubungan
- Suka didampingi oleh pasangan.
- Benci dikongkong.
- Berbakat untuk kahwin lebih dari satu (utk lelaki)
- Suka mempengaruhi pasangan
- Curang dalam percintaan.
- Kurang berkerjasama dengan pasangan.
- Selalu cuba untuk mencari pasangan yang baru
- Mudah menipu dan tidak jujur terhadap pasangan.
- Pasangan Ideal: Lahir bulan 3, 9, 11, 12.

haha tapi benda ni tak semua lahh betul kan just suka-suka lahh kan ,tapi bila tengok balik banyak yang jahat daripada yang baik kan kan hahahah sumpah tak puas hati ni hahah tak boleh jadi macam ni nak tuka bulan boleh tak ?hahahha teruk betul hahah okay lahh guys malam dah pun so nak besar kan bontot hee okay boii