♔Home |▲pollo



in the dark
dah malam macam ni datang lahh tak ada kerja kan ,tangan tergedik-gedik nak post jugak nak type-type .waktu sekarang tepat menunjuk kan pukul 4.34 ,haa ni bukan malam lagi dah aila oyy dah pagi dahh .kau jee yang perasan still malam haha .inagt baru pukul 7 aicehh haha act boring kan tak tahu nak buat apa ,sampai dah tak ada kerja pergi google type nama saya sendiri tengok apa keluar lahh hahah tapi berbangga kejap sebab keluar picture lama-lama yang cute mute saya tu perasan much !hahaha

and tiba-tiba mood baik lahh kan hari ni hahah sebab layan rajalawak memalam berdekah tak ingat dunia haha ,ni pun sayang saya yang tunjuk hahah jum-jum tengok sama-sama lagi sekali haha berdekah lah malam-malam macam ni .and sambil tu tungu orang call sapa lagi sayang saya lahh haha dia cakap nak call tunggu naik panas hotak ni .tapi lepas tengok raja lawak ni saja-saja tengok picture-picture dekat google tiba-tiba terjumpa pic-pic bengong haha malam ni asyik nak gelak kuat-kuat jee .dah tak nak sedih-sedih dahh .cakap pun nak lupa kan semua kan .and kawan-kawan sorry kalau call numb saya tak dapat act saya dah tukar numb .nanti semua dah okay saya guna balik okay numb lama hee .

okay lahh guys just nak share video tu jee hahah .tak salah kan kita share-share haha enjoy it :) daa