♔Home |▲pollo



blablabla
hai hai readers !dua hari tak bercerita ni .banyak sangat ni nak share hihi guys ,u know what .fon saya rosak .brr seriuos boring ,selalu update status or online dekat fb guna fon jaa tapi sekarang tak boleh .tak pasal-pasal semalam saya kene marah dengan mak sebab mengada asik fon jee buat hal .mana lah nak tahu jadi macam ni .dia tak rosak apa pon .mase kawan-kawan datang rumah hari rabu hari tu ,saya tengah tidur .dorang lepak-lepak main fon saya ,saya pergi mandi ,saya pulak buat pass fon yang jenis kene draw tu kan .tapi lupa saya letak tempat lahir saya dekat mana mase tu sebab mase nak set tu mamai-mamai hahah teruk kang ,so kawan-kawan main draw jee dekat fon tu teros tak boleh bukak huu sedih habis ,dalah fon tu baru jee beli sayang giloo .so kawan-kawan jangan pakai fon yang bertouch-touch berbahaya untuk kesihatan .hahah pergi hantar kedai dia cakap tak boleh buat and tiba-tiba dia cakap nak kene renew balik siot ah dala fon saya dah upgrade ,dia cakap nak buat fon macam iphone ,bila saya cakap saya dah buat dah so tak payah buat lagi but dia still nak buat lagi ,okay nak sangat buat kan buat lahh ,mak cuma hulur duit rm50 jee dekat cina tu .tak pasal-pasal kene duit habis duit dekat fon tu .gila betul

tapi semalam dapat dinner MCD hihi along beli kan ,ada picture tapi dalam fon rosak tu ,now pakai fon buruk yang buruk gila tak de cover bersalut dengan getah jee hahah keypad dia pon koyak-koyak bapak ah sedih hahah .lama sangat tak update kan so banyak sangat benda nak cerita ni ahah .tadi hari khamis tak sekolah hihi males ,mak ajak pergi bandar dua orang aja mak drive .pergi makan then pergi shopping kejap .pergi carrefour beli barang-barang sikit .then mase pergi tengok-tengok dekat kedai tudung sempadan carrefour and square one ada sorang kakak ni tanya kasut saya beli dekat mana hahah sebab unik kot haha menyerlah gila kasut tu hahah comel kata kakak tu hahah then bagi lah tahu beli dekat mana ,masa otw pergi bandar pon ada posing-posing tapi dalam fon mak tak sempat nak upload hari ni nanti lah upload okay hihi .




ohh nak cerita pasal semalam webbie dengan FAIZ YUSOF hahah budak gila tu ,kenal dekat myspace dulu hahah dia gila-gila .hari ni pon sebelum dia pergi kera sempat webbie lagi hahah and text dengan dia time dia tengah kerja dia yang gatal ajak text hahah ,okay dia just kawan rapat lagi pon dia comel ,dulu pernah fall in love dekat dia haha sekarang tak sangat lah sebab dulu dia comel gila okay hahah .nak tengok ke picture dia haha kejap ehh
ni dia hahah tada !hahah dia gemuk sikit sekarang hahah dulu dia sweet gila haha .and hari ni dapat gedik-gedik dengan dia kejap haha tak lama pon sebab dia nak pergi kerja dah ,dia kerja dekat tujuhsebelas ,dia tinggal dekat jb .haha dia giloo sangat best gila kawan dengan dia haha

ehh guys ,hari ni pon best sebab dapat kene kan kawan-kawan dekat fb hahah hantar gambar hantu dekat IM hahah lawak gila sampai kene marah hahahah ade yang okay layan jelaa ade yang tak okay dia marah saya hahah sedih gila hahah and hari ni dapat share-share video dekat fb hahah layan lagu jee banyak hari ni .dari semalam sebenarnya nak update blog tapi malas jee nak type hahah .okay tak ade apa-apa lagi ,tu jee nak cakap haha so ,boii semua jum layan lagu ni kejap kawan-kawan 
suke gila lagu ni dari dulu haha okay boii