♔Home |▲pollo



brrr
hii all :) lalala tadi kan tadi kan saya tak sekolah tau hihik .ponteng aja mak cakap .orang sibuk pergi sekolah saya pergi makan pizza dekat mall dengan family .dap dap dap .jangan jelous tau hihi .yang sedihnya pergi tadi tak check handfone battery full or tak ,sekali dah masuk jee dalam kereta .auuchh !ohh fucker damn !battery tinggal 10 bar haha .geram gila .tapi sempat posing-posing lagi dalam kereta haha sempat juga ambil gambar pizza lava cheese yang sedap sangat tu haha .tapi dapat ambil 1 jee gambar ,dalah ada 3 jenis pizza .sebab battery habis haha 1 pon jadi lerr .boleh jugak tunjuk dekat you all bagi you all jealous sikit haha
nak guna fon mak akak and along pon malas .macam takde mood sangat nak bergambar time tu .cukup lerr apa yang ada kenn haha orang cakap jangan tamak rugi diri sendiri haha .tapi tak habis pun ,bungkus bawak balik .sampai malam tak habis buang .membazirkan .sebelum tu saya bergaduh dengan kakak ,nak pizza ,kfc ,mcd or kenny rogers .kakak nak kenny rogers sebab dia dapat baucher apebenda tah .tapi saya tak nak hihi

okay stop cerita pasal makan .sebelum malam tu saya dan kakak tengok tv sampai lewat malam ,sampai pukul 4 kot tengok cerita KITA yang ada scha alyahya dekat astro ria tu haha best kot kelakar cerita tu ,so tengok sampai habis .asal iklan jee kita orang bual-bual .haha habis jee cerita tu masuk bilik berlari sebab tak nak tutup tv haha punya lah pemalas kan haha last-last saya juga kene tutup tv tu mengalah lahh kan haha terlebih sangat bergurau sampai tertumbuk muka saya haha sakit gila bengkak wey berdarah .tu lahh padahnya haha .kene pulak esuk nya nak pergi makan pizza lerr pulak tu hahah keluar bibir bengkak pehh sedih gila kan haha sabar jelaa

bila kakak tak ada nanti rindu pulak ,sejak kakak balik saya dan kakak mesti tidur dalam jam 7 pagi sebab dengar cerita kakak and kakak dengar cerita saya haha .sedar-sedar dahh terang haha .bila bangun hambik kau sekali petang haha .dalah 1 bilik dengan kakak .kadang-kadang dah betul-betul mengantuk pon terpakse jee layan cerita kakak ,tapi kepala kakak gila-gila best lahh layan haha bila bergaduh lagi lah best ,bertumbuk bagai haha .malam tu juga kita orang lawan kentot sapa paling kuat hahah .habis bilik bau harum dohh semerbak bak ambipure hahahah ehh macam tak ada motif ehh nak cerita .alaa tak tahu nak cerita ape .cerita jelaa apa-apa .tangan ni dah gatal nak type-type hihi sorry kalau saya terguna bahasa yang agak kasar .kboii