♔Home |▲pollo



real steel
holla babes !how are you today ?fine ?okay disini saya suhaila manaf nak story morry sikit loee yaa .haha hari ni bangun tidur late sikit pukul 2 haha tu perkara biase lahh kan dah cukup awal kot saya bangun haha sebab teringat kakak nak buat spaghetti kan ,tapi tak jadi nak buat esuk .bangun jee tengok kakak dah guna lappy awal dulu so saya boring bangun tidur baring depan tb then tidur balik hahah yang ada dekat rumah mak abah along and kakak so semua ada lahh kan .jarang semua ada dekat rumah hihi tak lama kemudian pukul 3 lebih baru saya bangun and cari towel nak pergi mandi lahh kan .dah mandi semua pergi dapur tengok makanan and terus ambil nasi pergi makan ,oucchh sedap gila lahh kan lauk hari ni tambah-tambah mak buat fishball benda paling saya suka sangat-sangat .duk makan tu jela sampai habis haha orang lain tak dapat makan saya dah makan fishball dulu hahaha

tengah makan kawan kakak eddy namanya dia call saya tanya dekat mana .biase lahh kan kawan kakak semua jadi kawan saya hahah dia call nak ajak keluar lahh kan macam biase haha tak lama kemudian saya dan kakak bersiap-siap punya lah lama driver tak sampai-sampai haha asal call mesti jawab otw padahal tak gerak lagi haha sabo jelaa haha so kita orang saja siap lambat-lambat sampai dia datang kita orang lambat-lambat sebab tadi turn kita orang tunggu dia so sekarang turn dia pulak tunggu haha .

tempat petama kami pergi square one batu pahat pergi tak lama pun then pergi bpmol pergi beli ticket wayang pukul 9.40 sementara tu pusing-pusing kejap then terjumpa farhan kawan kakak owner luggage shop dekat tempat kerja syazieqa lip lop dulu kerja haha then tunggu kakak bual-bual dengan farhan tu kita orang boring ,eddy pulak cakap nak pergi gunting rambut .so tempat gunting rambut yang cantik dekat batu pahat ni kebiasaannya summit prade sebab situ banyak saloon haha so fly lahh kami ke summit prade .

tiba di sana cari saloon yang biasa eddy tu pergi dah tutup .so kita orang cari lah saloon yang boleh dipercayai yang pandai ,penat gila pusing-pusing last-last saya usha 1 kedai ni macam okay .ekat sebelah saloon cure treat saloon yang ex saya pernah kerja ,dulu selalu pergi sane haha .tapi ex saya dah tak kerja situ so jarang haha eddy dah cut-cut rambut dia ,saya tolong cakap buat kan rambut dia korean style ala-ala japanes sikit then saya cakap dekat cina handsome tu kalau muka dia tak macam korea saya tak nak bayar haha dia gelak tau hahah terus jadi kawan asik berbual aje dalam saloon tu haha nasib baik handsome haha .40 minit juga lahh dia cut then dah bayar semua kakak beli kan spray rambut untuk saya haha then terus pergi ke kereta away ke bpmol ,sampai jee tepat jam pukul 9.30 movie start pukul 9.40 ,so ada 10 minit lagi saya pergi lahh beli ayam crispy dekat kedai cina depan wayang tu .beli panas-panas berbau haha masuk kan dalam beg saya  haha jadi mangse beg aku jugak kan haha tak apa sedap haha dalah bau makanan cina nama pun beli dekat kedai cina kan haha 

masuk jee ,kami tengok cerita REAL STEEL best gila lah wey elok-elok aku nak terberak terus tak rasa hahah .terlampau best haha .dekat pintu masuk panggung tu saya jumpa duit tau hahah banyak gila ,banyak lahh sangat hahah 20 sen jee kot hahah kutip lerr amek ,20 sen pun duit kot haha .masuk jee dah tengok-tengok best memang respect gila lah haha dala budak kecik yang berlakon tu handsome gila owsem hahah handsome tahap gaban lerr kan haha cair aku haha .tak ingat pulak wayang habis pukul berapa ,tp yang pasti cerita tu 2jam suku haha balik jee turun lif pergi dekat kereta saya pergi kedai makan mariam traffic light .makan nasi lemak dia dap dap dap haha ayam dia fuhh .hahah kalau awak-awak semua nak tau saya ni gila ayam lahh saya tak makan ikan haha .bukan tak makan tapi tak suka sebab busuk haha .sampai jee rumah pukul 2 tengok ada along aja dekat rumah ,tapi kakak keluar balik pergi mana tah so saya dekat rumah tak ada kerja lipat kain basuh pinggan then online and update blog yang tak seberapa ni haha penat wey type panjang-panjang macam ni haha lenguh tangan hahah tu jee laa letih lahh guys ,so daa hope enjoy sorry kalau saya terguna bahasa yang agak kasar .boii
ehh guys nak official trealer REAL STEEL yang terlampau best sangat tu haha
enjoy

ehh lupa nak ucap SELAMAT DEEPAVALI ,korang jangan syok sangat beraya tau hahah
maaf lahh yee ade picture yang dah edit ada yang tak edit sebab nak masuk kan dalam fb hihi ni semua pic masa dekat saloon ,last one ni jee yang pic dkt bpmol hihi