♔Home |▲pollo



hurt
petang malaysia !hari ni sedih sikit cerita nya .macam takde perkembangan langsung asyik sama jee .isk ,awak-awak semua nak tahu ?bayar dulu doposen haha woot woot ,okay malam semalam asik teringat jee dekat perlakon budak kecil dalam cerita real steel ,ya allah terpegun cair wey sampai sekarang trauma tak hilang ,saya jumpa budak tu kiss tanpa berhenti haha .dalahh tak tidur text dengan erwan zernal ,umm kami dah tak macam dulu .lepas jee clash hari tu saya get back dengan dia tapi semua dah berubah .tak ada apa lagi yang menarik untuk hubungan kami .saya berubah dia pun berubah ,tak lama dah tu .sekali dia buat silap after this memang point nak clash lahh .saya pun tak layan dia macam boyfriend saya .bila dia call saya tak nak jawab .dia call banyak kali saya akan cakap 'kau nak apa babi !jangan kacau aku boleh tak !aku benci kau !' perkataan tu berulang tanpa henti setiap kali dia call .

sakit kot kalau jadi dia ,memang tu jee point untuk buat dia benci saya .saya tak text langsung kadang-kadang satu hari dengan dia ,saya bantu awak untuk benci saya .tapi dia macam tak sedar langsung .dia still sayang saya macam dulu .tapi malam tadi baru saya text dengan dia ,dia luah kan perasaan dia semua dia nangis-nangis .dia cakap salah ke sikit jee pun awak layan saya macam boyfriend awak sebelum ni .bila dia tanya awak sayang saya ?saya akan jawap tidak !saya tidak pernah sayang awak tapi selama saya dengan awak saya benci dekat awak !dia diam ,dia cakap tak apa ,saya sabar saya tahu awak boleh berubah even awak tak sayang saya ,tapi saya betul-betul sayang awak .saya tak nak awak hilang and pergi dari hidup saya

masih tak sedar awak ni .saya maki awak hampir setiap hari .saya tahu rasa macam mane sayang dekat orang  tapi orang yang kita sayang tu tak pernah sayang and hargai kita .saya tahu awak .tapi saya terpakse untuk buat awak benci kan saya .bukak lahh mata tu sikit still tak nampak lagi ke layanan aku dekat kau macam mana .isk ,nak dikatakan saya siap tetx dengan orang lain tapi tak text dengan dia pun .sorang aja lelaki saya layan ex saya tapi saya layan as a friend ,nama dia wan .yang lain semua aku text perempuan ,kawa-kawan perempuan aku .bila dia tanya malam tadi ,aila kenapa awak benci kan saya .tak tahu sebab awak selalu susah kan hidup saya dengan slumber saya cakap macam tu then dia menangis .tiba-tiba saya cakap dah lah malas nak layan kau lah bosan betul !tiba-tiba hati tergerak nak fikir pasal dia ,may be masih ada sayang lagi dalam hati ni untuk dia .saya dah banyak kali minta clash tapi dia tak nak dia tak terima .saya tak tisur sampai pukul 7 fikirkan macam-macam .tiba-tiba hati tergerak nak call dia saya nyanyikan lagu 1st lady-never be replaced ,dia belum tidur time tu may be dia tunggu saya .baiknya hati dia .dia mangis bila saya nyanyi lagu tu untuk dia .tapi dia tak ada suara dah hampir setiap hari nak menangis sampai demam-demam .dia nangis dalam fon tersedu-sedu .apa aku dah buat ni !dia tak cakap apa .saya cakap saya nyanyi ni awak tak appriciate langsung kan sokay saya tak kesah bye ,awak ni membosan kan .tu ayat last saya cakap dekat dia .then saya off fon saya sampai sekarang ,dah bangun pun still off .tengok lah kalau hati rasa nak on ,on lah kalau tak so tak lah .i miss the old you ,yang tak gembeng sikit-sikit nak nangis ,emo ,gelak-gelak ,bising or banyak mulut ,tapi semua dah hilang dalam diri dia .tak apalah ada hikmah semua yang jadi .

so untuk kawan-kawan semua ,pengajaran hargai orang yang sayang kan kita jangan sakitinya ,kerana sayang nya untuk kita hanya sekali dalam seumur hidup ,bila kita sikiti dia mungkin next time dia lupakan kita or benci kita masa tu kita pulak yang sayang kan dia .masa tu juga sayangnya tidak pernah ada untuk kita lagi .renung-renungkan ,kalau tak paham buat-buat paham okay .nilai lah sendiri mana baik dan mana yang buruk .terima kasih membaca .maaf jika saya menggunakan bahasa kasar di dalam blog ini .kboi