♔Home |▲pollo



missyou
hi guys ,hari ni cik suhaila ni nak bercerita sikit tau tau .hee dia rindu dekat sorang budak ni .tadi jawap exam tiba-tiba teringat dekat dia sampai tertidur dekat atas paper agama tadi ,nasib tak keluar sejenis cecair wangi kihkihkih .dia kan dia kan selalu cari pasal dengan saya tau .kalau jumpa dia lepas ni nak pijak-pijak aje muka dia .

penat tunggu dia .dari hari tu tapi tak muncul-muncul .rindu dia gila-gila .lama dah dia tak habis kan duit saya .mesti kurus dah dia dekat sane .umm kesian awak kan .awak jangan risau lahh lepas ni kite hang lagi awak pulak belanja saya okay sebab duit saya dah habis shopping dengan erwan zernal hari tu .

saya pun belum start kerja lagi ,rehat kejap exam loo .4 minggu tau exam ,poket kite kering jee ni dah perah-perah pun tak keluar jugak .haishh duit ada pun duit pergi sekolah jee 1 hari rm4 mak bagi kalau tak hampeh zero .thanks mak nahh kiss mmuuach dkt pipi kanan mak .awak balik lahh kite pergi tengok movie lagi lama dah tak tengok movie ,balik yee SHYUHAIDA MANAF ,kakak ohh kakak haha miss kau much much .ecehh bukan boyfriend kite lahh kakak kite hihi
                                                                                    love SUHAILA MANAF