♔Home |▲pollo



leopard again
hahah hello guys today nak stoly moly pasal leopard lagi hahah obessed lahh kau apa tahu haha tadi tak sekolah kan ,saya pergi shopping hihi orang sibuk sekolah saya sibuk shopping pulak kan .haha hari ni dapat beli byk gila benda yang aku nak selama ni .tadi dapat beli tube leopard ,bracelet leoprad ,rantai and earring leopard bayak kan haha 1 lagi sweater leopard .tadi usha-usha nak beli selipar leopard tapi mahal sangat .mak cakap jimat lahh sikit semua adik nak beli hari ni habis duit mak nanti haha mak cakap nanti kakak balik ajaklahh kakak pergi beli mak penat lahh .hahah sape jee tak penat ikot saya shopping haha mak thank you tau sebab tak pernah kedekut dengan anak-anak dia hihi seronok gila wehh saya hari ni .awok-awok jangan jealous yee haha paling seronok dapat bracelet leopard lahh haha ,suka gila .mahal pulak tu -___- tak ada lagi mahal agaknya .lala whatevea lahh yang penting aku dah dapat .mak cakap tube leopard nak buat apa beli lagi dekat rumah kan dahh ada saya jawab koleksi mak hahaha .okay lahh sampai sini jelahh nak study dah esuk nak jawab paper ERT saya cerita pasal leopard pulak kang haha .sayang awak-awak semua .terima kasih buang kan masa-masa anda untuk membaca short story saya ni haha kboii ehh rehat kejap jum dengar lagu fav saya :)
<3