♔Home |▲pollo



lazy
hello ,okay nak bagitahu esuk suhaila manaf ada class BI dekat bandar batu pahat sebelah busten ,omai malasnya ..class ni saya masuk dari saya form1 dulu tapi tak ada hasil pape ,dia ajar BI antarabangsa apekesusah sangat entah .exam tak pernah lepas ,dalah pelik-pelik BI dia naik serabut ,pelajar pulak jangan cakap ada negro lah tak ada orang melayu pon saya sorang jee orang melayu hampeh gila tak ada kawan .cikgu yang ajar pon orang cina philiphine india ee entah sape-sape lagi .saya ni kadang-kadang sebal sikit bab BI ni saya boleh tercakap melayu hari tu dengan teacher saya sebab muka dia muka melayu rupanya dia philliphine dia dah blur tengok muka saya haha tak nak mati keras pulak aku dalam tu kene cakap BI berjam-jam memang aku terer BI kan -___- tu class paling boring paling menyiksakan jiwa dan raga lahh aii .siksa weyy .bayar beribu tak ada hasil ,tapi berbaloi lah kan dekat 3 ribu lebih bayar untuk seumur hidup sampai pandai .yang tak boleh pergi kalau dalam class tu orang baya-baya saya jee belajar tak apa hahah tapi ni mak aih uncle-uncle kerepot pon satu class dengan saya apasiak nak jadi haha dah tua tu duduk uma ajelahh haha kelakar gila .itu jee nak cerita tak best pon hahah okay lah boii semua