♔Home |▲pollo



love
hii guys ,today nak cerita sikit hihi tak berapa nak menarik sangat pun tapi tangan ni gatal lagi nak typw-type .okay semalam dia nangis-nangis call minta maaf lah semua yang padahal dia tak ada buat salah .break off sebab tak nak orang cakap saya bukan-bukan lagi .yang tak paham sekarang ni kenapa saya tak ada rasa sedih langsung yang dia lebih-lebih bagai nangis semua .saya online gelak-gelak bual dengan orang lain ,kenapa awak kejam sangat suhaila .isk ,then semalam dia call dia siap nyanyi lagu sedih-sedih saya boleh slumber jee haha tak ada hati perut betul saya ni .last penat dengar dia becakap jee saya cakap lah okay aku bagi kau peluang tapi lain kali tak ada okay ,aku tak nak benda bodoh ni jadi lagi even bukan salah kau .aku tak nak kau jumpa aku hari-hari dekat sekolah kau anggap aku kawan jee okay ,dia terima .tak lama tu dia tanya kau nak kiss tak ?saya cakap tak nak .kau sayang aku tak ?saya cakap tak .kau nak hug tak ?tak nak .kau nak kaki tak ?tak nak .kau nak clash tak ?saya jawap NAK hahah dia terus cakap babi kau aila haha .okay dia macam dah berubah sikit dia macam jauh dari saya and dia ikut apa yang saya nak .dia boleh terima .ahh tutup cerita esuk saya nak jumpa CAPITAL W saya ,aushh rindu dia lama gila tak jumpa ex aku sorang ni haha okaybaii