♔Home |▲pollo



leopard


hello ,miss leopard here !elehh perasaan much kan haha falling in love with LEOPARD yoo .haha kalau boleh semua barang nak leopard ,bila pakai barang-barang dia rasa macam vouge gila haha tak tahu lahh kenapa kan .over much haha barang-barang dia yang murah pon if orang tengok nampak wahh macam mahal jee haha no no bukan nak show off tapi nak story jee hii .ada masa shasha shamsul ajak saya shopping !slenk maria elina yoo haha dia nak cari barang-barang vintage .kite ade dah jangan cemburu tau biyy haha .nanti nak beli toms shoes leopard pulak hihi amboi semua nak beli habis lahh duit cik mala macam ni .nasib manja eee gedik jaah manja lahh sangat kan haha
theme handfone .handfone murah jee dong
counter messange ,shyuhaida manaf msg haha
ni dowload dari google jee ,nanti nak buat macam ni tak kira 
jealous boleh -_-

                                                                                      love SUHAILA MANAF