♔Home |▲pollo



today is fun
hahah holla guys .hihi hari-hari tangan gatal nak menype jee haha dah macam buat pocorn dah haha so today nak cerita sikit .tapi cerita boring lahh sebab tak tahu nak cerita apa-apa .tak ada yang menarik hari ni .tapi still nak update jugak .ketagih kot haha hari ni saya tak sekolah ,2 hari sebab tak ada paper hihi actually tak ada cuti pon tapi saya kan pelajar cemerlang cuti lahh sendiri .saje nak ringan kan beban cikgu-cikgu dekat sekolah tu .kesian dekat depa :) haha 

hari ni bangun pagi ,woaahh tengok dah ada SIPCY CHICKEN MACDULAXE nyum-nyum sedap woo .breakfast makan mcd .itu paling awal kot saya bangun pagi sebelum ni matahari dah bosan tepacak baru nak bangun haha tapi best ada breakfast sedap angat-angat .hahah gedik .bangun awal pun sebab nak keluar with my family nak pergi lunch mak malas nak masak .so pergi lah batu pahat bandar penggaram tu .pergi makan dekat baryani nama kedai dia pokok sena kot haha tapi saya tak makan baryani sebab tak suka so saya makan tahu goreng jee pedas-pedas dgn sambal kicap dengan kacang-kacang yang rangup halus lagu mulus panas-panas .meletops siak !haha best-best .aku rasa hari ni dah macam hari makan sedunia jee sebab asik makan jee saya hari ni .betambah gemuk lahh saya macam ni .tapi tak apa saya lagi suka gemuk sebab kurus tak cantik haha 

lepas lunch saya pergi carrefour cari barang untuk rumah .macam-macam saya angkut masuk dalam trolli .mak tak cakap apa lahh sebab selalu nak apa ambik aja then mak bayar kan .tapi tadi memang banyak lah barang-barang make up lahh sabun mandi losyen sume saya angkut .haha tamak .tak lupa juga kentang ayam mas ice cream bliss strawberry dutch lady and fresh oren apatah lupa nama dia .haha banyak kan .tamak lahh saya ni .lepas tu mak tengah kira dekat cashier saya pergi toilet terjumpa wow !mamat handsome .dia dengan kawan dia .sweet gilak muka dia .puteh bersih colour rambut kuning like chinese boy yaw .tapi dia orang melayu lahh handsome gila tak terkata haha saya selisih aje dengan dia ,dia senyum and saya terbuat muka gelabah haha sape tak gelabah handsome gila wey yang senyum dekat aku .saya terus jalan jee dia dari jauh saya dengar dia cakap 'bye awak' .ohh my gosh !betul ke ni dia tegur aku .saya toleh ke belakang tengok dia saya senyum jee haha dia pun tengok and senyum haha

5 minit kemudian saya keluar dari toilet mak call tanya dekat mana mak cakap 'adik dekat mana ?mak tunggu ni dekat pintu keluar .cepat abah and along dah dalam kereta' saya cepat-cepat jalan menuju ke pintu keluar carrefour and jumpa mak tengah tunggu .hihi mak tanya 'adik nak coolblog ke ?' nak lahh !sapa tak nak .mak dah tahu tu fav adik lagi mak nak tanya kan .then saya pergi order nak OREO ORIGINAL LETAK PEARL .indahnya dapat minum lagi malam-malam macam ni .lapar pulak tiba-tiba hihi then lepas jee masuk kereta saya gerak ke parit raja nak cari barang untuk renovate kedai .orang tukang betulkan kedai tu suruh cari apatah .

mase tunggu mak cari barang tu sempat lagi snap pic haha nak tengok tak ?haha buruk lahh kite malu sebab masa tu badan lepak jee boring so picture tengah baring .actually snap pic tu untuk main-main jee tapi comel pulak muka kite hahah perasan kejap ye ,pejam mata dulu kalau awak awak semua nak tengok haha ni dia !tadaa !

hahah buruk kan muka .biar lahh who cares ?no one care .haha buat apa nak cover-cover jadi diri sendiri kan lagi best .free jee rase .okay lahh sampai sini jelaa banyak sangat nak cerita .padahal cerita sume bodoh-bodoh jee .just want to say byebye mamat handsome dekat carrefour tadi .wish kite jumpa lagi .happy ehh lupa nak cerita ni saya baru balik dari dinner with my family ,pergi makan nasi lemak sedap woo haha okay lahh gud night malaysian .take care jatuh bangun sendiri hihi bye