♔Home |▲pollo



final exam
yeah macam biasa lumrah pelajar macam aku .final exam untuk kali ni aku tak serious aku banyak main leka .tak tahu macam mana time dapat result nanti ,hope baik lahh jadinya .aku tak berapa nak strugle lahh kan .not in mood .time exam pon aku banyak tido tido dan tido .tension mension gila .suhaila kan stupido thats why dia main-main .dia tak sedar lagi yang next year dia nak ambil SIJIL PELAJARAN MALAYSIA .haishh bimbang ,ecehh bimbang sangat tapi tak buat apa pun .

tadi paper BI essay ,fuyoo 4 tambah lagi dua angka balakang 4 tu aku punya patah perkataan .ape entah aku memebebel dalam essay tu .tapi nasib baik aku puas dengan essay tu even macam ayat budak tak cukup sifat haha macam kelakar pun ada ayat tadi belit-belit nak sembelit aku baca .biasalah kan pelajar cemerlang ,ehh cemerlang ke ?perangai macam ikan sembilang ada lahh haha .

balik sekolah aje tak ada siapa nak ambik ,mak dengan abah keluar pergi muar cari barang-barang untuk kedai .along pergi class magrib nanti dia ada test .so aku tumpang lahh kawan aku .sampai rumah tak ada makanan and mak tinggal kan baju yang baru nak basuh bertimbun sampai menyembah bumi .apelahh nasib .hish .sampai sini jelahh kboii
                                                                                      love SUHAILA MANAF