♔Home |▲pollo



love you dear
ohhmai ,awak kite minta maaf awak sebab kita bukan girlfriend yang baik .saya selalu abaikan awak .awak jangan nangis lagi kita takut .saya tau saya silap .saya sedar sekarang .awak selalu sangat mengalah tu kenapa padan muka sampai saya dah pijak-pijak hentak-hentak kepala awak guna kaki kanan saya .awak ,awak tahu tak awak lah laki yang paling baik and lain yang pernah saya jumpa selama saya hidup 15 tahun ni belum masuk 16 sebab saya lahir 31.12.1995 lah .awak selalu manja kan saya .awak sanggup susah sebab saya .awak usaha untuk saya .awak ,awak tahu tak awak tu bodoh sebab terlampau bagi muka dekat saya .saya dah melampau kan .saya asyik buat awak nangis jee .tiap-tiap malam awak nangis untuk saya ,awak saya terharu sangat .saya asyik pentingkan text orang lain dari awak .saya hargai orang lain dari awak .saya layan orang lain dari saya layan awak .awak selalu cari saya .kadang-kadang satu hari tu awak text call saya dari tengah hari sampai pukul 2 malam tak ada respon .kesian awak hari-hari tunggu and cari saya .saya ni teruk sangat awak .saya dah banyak kali minta awak lepas kan saya tapi awak tak pernah nak .awak tahan jee dengan perangai saya .malah awak jaga saya betul-betul awak sayang saya lagi awak tak pernah bosan pun dengan saya .saya dah banyak kali cakap yang saya bosan dengan awak .tapi awak tak pernah amik hati dengan kata-kata saya .saya selalu maki awak tapi awak slumber jee tak heran .awak tahu tak saya bukan apa saya bosan sebab dah lah satu kelas tiap-tiap hari jumpa sabtu saya ada tuition dekat bandar pun jumpa ahad jee kite tak jumpa .dalam mase 7 hari tu cume 1 hari jee wak kite tak jumpa .awak saya rimas saya nak dengan orang lain jugak dengan kawan-kawan saya takkan saya nak dengan awak jee tiap hari .awak ,awak boyfriend yang baik caring penyayang slumber happening .tiap kali gaduh mesti saya yang buat hal ,kite tak pernah gaduh pasal perempuan lain kan .dulu saya jugak janji tak nak orang lain dah tapi saya gagal tunaikan janji saya .awak saya hope awak bace and dengar yang saya nak cakap ni .i love you more and more .setiap malam awak call nyanyi kan and cakap i love you then kiss then bunuh call tu .awak sweet tapi saya yang tak sweet sebab saya malas nak melayan saya busy layan orang lain ,jahatkan saya .okay saya dah jujur dengan awak .hope awak bace and paham .kboii