♔Home |▲pollo



5 Zamrud
5 ZAMRUD 
Aku type benda ni dengan penuh perasaan rindu :)
Firstly ,aku betul-betul nak kau orang tahu betapa aku rindu dekat kau orang .
Memang lah kadang-kadang kau orang selalu menyakitkan hati ,tapi aku anggap kau orang semua macam family
Bila dah lama tak jumpa rasa macam semua hilang ,sorang demi sorang senyapkan diri hilangkan diri atau mungkin aku yang tak active ke aku tak tahu lah kan sebab kadang-kadang aku ni bukan lah rajin sangatt nak melayan haha
Class Zamrud ,banyak ragam dia ,banyak cerita ,gossip dan pelbagainya ,gembira sedih sunyi cuma kita merasa .kerja yang cikgu beri kadang-kadang menyakitkan hati tapi dah nama pun form5 tak kan takda homework hehe .sikap-sikap buli si Shahril selalu menyakitkan hati si Helmi(Sally) haha
Kadang-kadang ,aku agak stress duduk dalam tu dengan pekikan suara Aida and tha gang haha Shazmin ,Ika ,Zati .sunyi juga kalau tiada mereka .kelam sungguh .
Bila bercampur dengan Kecik ,Delin ,Erni ,Atikah rasa macam dalam perpustakaan pulak haha
Pantang di tanya ,siapa Ayun dan Farhana ,itu kaki gossip duduk depan bercerita tak henti ahah tapi mereka penyayang :)
Hazilah si kedekut ilmu dan sombong tapi hatinya baik kadang-kadang jelah ahah .Safarina ,Aqalily ,Dewi ini selalu buat hal sendiri ,kerja mereka merayap ,memang hantu merayap haha
Budak lelaki 5 Zamrud kebanyakan pemalu and pendiam ,kecuali Helmi ,Mamat dan Shahril .
Teringat pulak pada Ateng dan Baihaqi ,ini couple paling sweet dalam class .sebab si gf cina yang bf melayu .1 malaysia !haha
Aku ?walaupun aku tak rapat dengan semua ni classmate aku ,and aku tak punya gang dalam sekolah tu aku buat hal aku sendiri dengan si comel Mira .rindu dekat dia hmm
5 Zamrud every month mesti menang class tercantik dan terbersih 2012 .dengan bangga nya ,tetapi pelajarnya penuh bermasalah hehe Tema class Batik ,datang dari idea aku .dan pelajar lain tolong kemas ,ada lah juga aku tolong tapi aku perasan nama aku tak pernah ada dalam jadual data class .lagi pulak aku yang duduk depan board tu ,hampa betul haha
cikgu Fida ,cikgu Mai ,cikgu Salasiah ,cikgu Jamaludin sentiasa aku ingat sebab mmasing-masing ada ragam dia sendiri .terimakasih cikgu mendidik kami .
so student 5 ZAMRUD kalau terbaca inagt-ingat lah yee saya di sini merindui anda dan tak kan lupa sampai bila-bila :)
Hope ,result SPM semua gempak-gempak :)
<3